Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

ΗΜΑΘΙΑ ΣΠΟΡ - play offs ...την Τρίτη η κλήρωσηΠως θα ξεκινήσουν τα play offs ...την Τρίτη η κλήρωση

Πως θα ξεκινήσουν τα play offs ...την Τρίτη η κλήρωση

Οι συνήθεις… ύποπτοι Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος είναι οι ομάδες που θα παίξουν στα play offs της φετινής Super League - Δείτε πως διαμορφώνεται η βαθμολογία.

Οι τέσσερις ομάδες είχαν δημιουργήσει το… παζλ των play offs και της περσινής αγωνιστικής περιόδου, ωστόσο, η… διαφορά ήταν η αρχική βαθμολογία, μια και Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Ατρόμητος ξεκίνησαν την… κούρσα με 2 βαθμούς και χωρίς συγκομιδή ξεκίνησε ο Αστέρας Τρίπολης.
Οι «πράσινοι» και ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα εκκινήσουν τα φετινά play offs με 2 βαθμούς, όμως, πίσω τους βρίσκεται ο Αστέρας Τρίπολης με 1 βαθμό και η ομάδα του Περιστερίου θα εκκινήσει το… μίνι πρωτάθλημα χωρίς βαθμό. Πάντως, η ισοπαλία των «κυανόλευκων» 1-1 με την ΑΕΛ Καλλονής, έκοψε 1 βαθμό από τον Παναθηναϊκό, παρά τη νίκη των «πράσινων» 3-1 επί του ΠΑΣ Γιάννινα.
Συγκεκριμένα, το «τριφύλλι» έχει διαφορά 12 πόντων από τον Ατρόμητο, η οποία στη διαίρεση με το 5 έχει ως… γινόμενο 2,4, με αποτέλεσμα, να… πέφτει στους 2 πόντους. Σε περίπτωση που οι «κυανόλευκοι» γνώριζαν την ήττα, τότε η διαφορά θα έφτανε τους 13 πόντους και το… γινόμενο, έπειτα από τη διαίρεση θα έφτανε στο 2,6, το οποίο με την στρογγυλοποίηση θα έδινε έναν παραπάνω βαθμό στους «πράσινους».
Συγκεκριμένα, η αρχική βαθμολογία των play offs διαμορφώνεται ως εξής:
1. Παναθηναϊκός 2
2. ΠΑΟΚ 2
3. Αστέρας Τρίπολης 1
4. Ατρόμητος 0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου