Τρίτη 19 Μαΐου 2015

ΗΜΑΘΙΑ ΣΠΟΡ - Την ήττα γνώρισε πάλι η Ειρηνούπολη 0-1 από Κρύα ΒρύσηΤην ήττα γνώρισε πάλι η Ειρηνούπολη 0-1 από Κρύα Βρύση

Την ήττα γνώρισε πάλι η Ειρηνούπολη 0-1 από Κρύα Βρύση

Μετά και τη σημερινή ήττα με 0-1 από την Κρύα Βρύση η ομάδα της Ειρηνούπολης τέθηκε νοκ άουτ από τη διεκδίκηση της ανόδου στην Γ' Εθνική.
Ήταν η τρίτη ήττα σε ισάριθμους αγώνες και βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μηδέν βαθμούς. Το παιχνίδι κρίθηκε από το γκολ που πέτυχε στο 37' λεπτό ο Μιχαηλίδης . Οι φιλοξενούμενοι έχασαν και δύο πέναλτι αφού το ένα σούτ με τον Νύρλο στο 67' βρήκε το δοκάρι της Ειρηνούπολης και το δεύτερο απέκρουσε ο τερματοφύλακας σε σουτ του Γ. Κίτσα. Από το 51' λεπτό οι γηπεδούχοι έπαιζαν με 10 παίκτες λόγο της αποβολής με κόκκινη κάρτα ο Έξαρχου. Η ομάδα της Κρύας Βρύσης είχε και την στήριξη 250 φίλων της και φυσικά μετά και από την νίκη αυτή είναι το μεγάλο φαβορί για την άνοδο μετά από πολλά χρόνια. 
Οι συνθέσις των δύο ομάδων
ΕΙΡΗΝΟΥΠΟΛΗ: Ιωακειμίδης, Μανδάλης, Συμεωνίδης, Τζεϊρανίδης, Αργυρίου, Κουκουράκης, Καρυπίδης (54΄ Σαμψωνίδης), Λαμπριανίδης (58΄ Παρσόπουλος), Καραγιάννης, Έξαρχος, Γκελοσάνι (76΄ Πέτγαζλης).
ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ: Σκαπέρδας, Παπαδόπουλος Γ., Παπαδόπουλος Σ., Μπρέγκου, Μισαηλίδης, Βοτάρης, Κίτσας Γ. (85΄ Βοτάρης), Πετρίδης, Κίτσας Π., Νύρλος, Σιδηρόπουλος (58΄ Γκότσης).
Στο άλλο ματς του ομίλου ο ΠΟ Μουδανίων αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 στο γήπεδό του με αντίπαλο τον Κιλκισιακό.
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 3 αγώνες)
1) Κρύα Βρύση 9
2) Κιλκισιακός 4
3) Μουδανιά 4
4) Ειρηνούπολη 0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου