Πέμπτη, 7 Μαΐου 2015

ΗΜΑΘΙΑ ΣΠΟΡ - Ανέλαβε ο Βρύζας στη Βέροια - Παραιτήθηκε ο Λαναρής μετά την απόφαση του ανακριτή

 Ανέλαβε ο Βρύζας στη Βέροια - Παραιτήθηκε ο Λαναρής μετά την απόφαση του ανακριτή
Παρελθόν από το πόστο του γενικού διευθυντή της ΠΑΕ Βέροιας αποτελεί από σήμερα Γιώργος Λαναρής. «Όλοι ξέρουν ποιος είμαι», σχολίασε για την χθεσινή ποινή του. Ανέλαβε καθήκοντα και επίσημα ο Ζήσης Βρύζας.

Παρελθόν από το πόστο του γενικού διευθυντή της ΠΑΕ Βέροιας αποτελεί από σήμερα Γιώργος Λαναρής στον οποίο χθες επιβλήθηκε απαγόρευση ενασχόλησής του με το ποδόσφαιρο.Στη θέση του η Βέροια θα έχει τον Ζήση Βρύζα, καθώς άμεσα ενεργοποίησε τη συμφωνία που είχε μαζί του.
«Θέτω την παραίτησή μου στη διάθεση της διοίκησης της ΠΑΕ, ώστε η δικαστική μου περιπέτεια να μην σταθεί εμπόδιο στην αγαπημένη μου ομάδα. Ο περιοριστικός όρος που μου επεβλήθη με πληγώνει αφάνταστα, καθώς αφιέρωσα ολόκληρη τη ζωή μου στα γήπεδα. Όλοι ξέρουν ποιος είναι ο Γιώργος Λαναρής. Είμαι βέβαιος ότι στην τελική εκδίκαση της υπόθεσης θα λάμψει η αλήθεια», ανέφερε ο κ.Λαναρής στην γραπτή του δήλωση με την οποία έκανε γνωστή την απόφασή του λαμβάνοντας θέση και για τις κατηγορίες του στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης.
Η ανακοίνωση της Βέροιας για τον Ζήση Βρύζα
«Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει ότι επήλθε σε συμφωνία με τον κ.Ζήση Βρύζα ο οποίος από σήμερα εκτελεί χρέη Γενικού και Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου