Τρίτη, 12 Μαΐου 2015

ΗΜΑΘΙΑ ΣΠΟΡ - Γιώργος Αρβανιτίδης: Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του Γιώργος Αρβανιτίδης: Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του

Γιώργος Αρβανιτίδης: Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του
Για την πειθαρχική δίωξη στον ίδιο και στη Βέροια μίλησε ο τέως μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Βέροια Γιώργος Αρβανιτίδης, τονίζοντας πως θα λάμψει η αλήθεια και κάνοντας λόγο για σκηνοθετημένη θεατρική παράσταση. Τονίζει δε πως η ομάδα της Ημαθίας δε γίνεται να δικαιωθεί για κάτι που δεν έχει γίνει.
Ο πρώην ιδιοκτήτης του συλλόγου τόνισε πως θα λάμψει η αλήθεια και ότι κάθε κατεργάρης θα κάτσει στον πάγκο του, ενώ έκανε λόγω για μια σκηνοθετημένη θεατρική παράσταση.

«Έχουν γίνει διώξεις και τα δικαστήρια θα δώσουν τη λύση. Όλοι αυτοί οι συκοφάντες θα μείνουν στον πάγκο. Άφησέ τους να μιλάνε και να πανηγυρίζουν», μας είπε, αρχικά. Όσο για το αν πιστεύει σε δικαίωση, η απάντησή του ήταν ξεκάθαρη. «Να δικαιωθείς για κάτι που δεν έχει γίνει; Όλο αυτό κάποιος το έχει σκηνοθετήσει. Είναι ένα θέατρο, αλλά το θέατρο κάποια στιγμή σταματάει.
Μπαίνεις, βλέπεις την παράσταση, βγαίνεις και επανέρχεσαι στον κόσμο τον πραγματικό. Όλοι αυτοί ας πανηγυρίζουν κι ας χορεύουν. Θα λάμψει η αλήθεια». Τέλος, έστειλε το μήνυμά του προς πάσα κατεύθυνση. «Πρέπει να δούμε πρώτα τι θα γίνει. Από το να λες κάτι μέχρι να λάμψει η αλήθεια υπάρχει μεγάλη διαφορά.

Μέχρι τώρα από τη Βέροια δεν έχει μιλήσει κανείς. Όλοι όσοι έχουν μιλήσει είναι αυτοί που έχουν στήσει την παράσταση, αυτοί που είναι τρίτοι, πέμπτο, δέκατοι... Εμείς θα δώσουμε απαντήσεις σωστές και ειλικρινέστατες και κάθε κατεργάρης θα κάτσει στον πάγκο του», ήταν τα λόγια του κ. Αρβανιτίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου