Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

ΗΜΑΘΙΑ ΣΠΟΡ - Ειρηνούπολη, έχασε 2-1 στο Κιλκίς. Με 10 παίκτες, δεν μέτρησε κανονικό γκολ΄Σφαγή΄ της Ειρηνούπολης, έχασε 2-1 στο Κιλκίς. Με 10 παίκτες, δεν μέτρησε κανονικό γκολ

΄Σφαγή΄ της Ειρηνούπολης, έχασε 2-1 στο Κιλκίς. Με 10 παίκτες, δεν μέτρησε κανονικό γκολ

Στην πρώτη αγωνιστική για τα μπαράζ ανόδου στην Γ' εθνική η ομάδα της Ειρηνούπολης παρά την καλή της εμφάνιση έχασε στο Κιλκίς από την τοπική ομάδα με 2-1.
Όμως τα παράπονα των ανθρώπων της Ειρηνούπολης είναι έντονα για τη διαιτησία του κ. Φωτιάδη από τον Σύνδεσμο της Καστοριάς ο οποίος καταρχήν στο 48' δεν μέτρησε κανονικό γκολ αφού στο σουτ του Έξαρχου η μπάλα αφού βρήκε το οριζόντιο δοκάρι 'έσκασε' μέσα από τη γραμμή της εστίας του Κιλκίς (υπάρχει βίντεο στη διάθεση των αρμοδίων) ενώ απέβαλε με απ' ευθείας κόκκινη τον Αργυρίου όταν οι παίκτες του κ. Τυριακίδη είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και ήταν έτοιμοι να πάρουν προβάδισμα στο σκορ. Η Ειρηνούπολη αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα αφού στο β' ημίχρονο ήταν καλύτερη και έπρεπε να φθάσει ακόμη και στην νίκη! Σημασία πάντως έχει ότι δεν πρέπει να απογοητευθούν γιατί με τέτοιες εμφανίσεις μπορεί η ομάδα να πάρει το εισιτήριο για την Γ' Εθνική. Στο σκόρ προηγήθηκε το Κιλκίς στο 39' με γκολ του  Παρπουτσή, ενώ η Ειρηνούπολη ισοφάρισε στο 54' με τον Πετγαζλή σε 1-1. Στο 78' είχαμε την κόκκινη στον Αργυρίου και οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Παντελιάδη.
Οι συνθέσεις
ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ (Σάββας Παντελιάδης): Πεχλιβανίδης, Καλόνικος, Κομπαλία, Χότζα, Ματεντζίδης, Παπαδόπουλος Σάββας, Μπελίτσας (90’+ Κωνσταντινίδης), Λογγινίδης, Μάναλης (75’ Τακαβάκης), Παντελιάδης, Παρπουτσής (65’ Παπαδόπουλος Σωκράτης).
ΕΙΡΗΝΟΥΠΟΛΗ (Γιώργος Τυριακίδης): Σεϊτανίδης, Συμεωνίδης, Αργυρίου, Βαλδήρ, Τζεϊρανίδης, Κουκουράκης, Μανδάλης (46’ Τενεκετζής), Λαμπριανίδης, Καραγιάννης, Έξαρχος (79' Γκελοσάνι), Παρσόπουλος (46’ Πέτγαζλης).
ΛΑΟΣ - ΕΠΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου