Τρίτη 12 Μαΐου 2015

ΗΜΑΘΙΑ ΣΠΟΡ - Εκδρομή του Α.Σ Κένταυρος στην ΥπαπαντήΕκδρομή του Α.Σ Κένταυρος στην Υπαπαντή

Εκδρομή του Α.Σ Κένταυρος στην Υπαπαντή

  Για Τρίτη χρονιά διοργάνωσε ο αθλητικός σύλλογος πολεμικών τεχνών ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ Νάουσας εκδρομή στην Έξω Υπαπαντή. Η εκδρομή ,θεσμός πλέον για τον σύλλογο έγινε την Κυριακή 10 Μαΐου και  45 περίπου άτομα , αθλητές ,γονείς αλλά και φίλοι του συλλόγου, αψήφησαν  τον άστατο και βροχερό καιρό.
Με διαφορετικά σημεία εκκίνησης έτσι ώστε όλοι να μπορούν να πάρουν μέρος ( Αγ.Τριάδα – Αγ. Ταξιάρχες και Πρ. Ηλία για κάποιους) μικροί και μεγάλοι ,περιπατητές και μη, με σκοπό πάντοτε όλοι να γνωρίσουν τις ομορφιές του Βουνού μας αλλά και το ιστορικού  ενδιαφέροντος εξωκλήσι . 
   Το πρόγραμμα περιλάμβανε ενημέρωση από τους επιτρόπους για την ιστορία του μοναστηριού που υπήρχε , για τα νεότερα χρόνια ,αλλά και για την χλωρίδα και πανίδα της περιοχής .Περίπατο στην σπηλιά κάτω από το εξωκλήσι και στην συνέχεια φυσικά σε χαλαρό κλίμα ψήσιμο με τις ψησταριές να παίρνουν φωτιά στην κυριολεξία! Ο σύλλογος πρόσφερε δωρεάν στα μέλη του 150 σουβλάκια που λόγο του βουνίσιου αέρα φαγώθηκαν σε χρόνο 0,μαζί με άλλα εδέσματα που είχαν οι εκδρομείς. 
 Συνοδός και υπεύθυνος ο προπονητής του συλλόγου κ. Γεώργιος Καισαρίδης.
 Ο σύλλογος ευχαριστεί τους επιτρόπους της Έξω Υπαπαντής για τη φιλοξενία , όλους όσους πήραν μέρος στην εκδρομή, και το κρεοπολείο «ΒΑΛΑΝΤΗΣ» για την προσφορά μέρους των κρεάτων. 
 Για την ιστορία να πούμε ότι κανένας δεν βράχηκε μιας και όλοι επέστρεψαν πριν την απογευματινή καταιγίδα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου