Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

ΗΜΑΘΙΑ ΣΠΟΡ - Το Σάββατο Βέροια-Εργοτέλης

Σήμερα αποφασίζεται η επανέναρξη του πρωταθλήματος με τα παιχνίδια της 27ης αγωνιστικής. Το Σάββατο Βέροια-Εργοτέλης

Όπως όλα δείχνουν μετά την σύσκεψη στο Δ.Σ της Σουπερ Λίγκας που έγινε μέσα σε ήρεμο κλίμα και με συγκεκριμένες προτάσεις είναι βέβαιο ότι ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής θα συναινέσει  στην επανέναρξη του πρωταθλήματος για το προσεχές Σαββατοκύριακο. Σήμερα αναμένεται η συνάντηση του με το Δ.Σ της Σούπερ λίγκας όπου θα ανακοινωθεί και επίσημα.

Εκείνο πάντως που έγινε γνωστό είναι ότι το Σαββατοκύριακο θα έχουμε τη διεξαγωγή της 27ης αγωνιστικής αφού η 26η μεταφέρθηκε για τις 18-19 Μαρτίου. Έτσι σύμφωνα με το πρόγραμμα η Βέροια το Σάββατο θα υποδεχθεί τον Εργοτέλη στις 3.
Η προετοιμασία της Βέροιας
Χωρίς την παρουσία του Κάρλος Γκρανέρο (που όπως είχαμε γράψει πήγε στην πατρίδα του την Ισπανία για σοβαρό οικογενειακό λόγο) έγινε και η χθεσινή προπόνηση των παικτών αφού η άφιξη του Ισπανού τεχνικοί αναμενόταν χθες το βράδυ. Καλώς εχόντων των πραγμάτων  ο κ. Γκρανέρο θα δώσει το παρών στη σημερινή πρωινή προπόνηση των παικτών ώστε να ετοιμασθεί όσο γίνεται καλύτερα η ομάδα για το παιχνίδι του Σαββάτου.
Ιδιαίτερα προβλήματα δεν υπάρχουν αν εξαιρέσουμε τις ενοχλήσεις στη μέση που έχει ο Μπατιόν άλλα πιστεύεται ότι μέχρι το Σάββατο θα είναι καλά. Επίσης θα είναι στη διάθεση του κ. Γκρανέρο και ο Όστογιτς αφού η ποινή της μίας αγωνιστικής θα την εκτίσει στον αγώνα με τον Πανιώνιο εκτός όπως αρχικά είχε δηλωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου