Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

ΗΜΑΘΙΑ ΣΠΟΡ - Νίκη για τον ΑΟΚ επί του Βατανιακού με 79-64

2η συνεχόμενη νίκη για τον ΑΟΚ επί του Βατανιακού με 79-64

Έμειναν μόλις 2 αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας και η ομάδα του ΑΟΚ βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας, ισοβαθμώντας με τον 4ο Αιγινιακό.

Το Σάββατο 21 Μαρτίου η ομάδα υποδέχθηκε την Α.Ε. Βατανιακού-Σάρισας Κατερίνης.Μετά από ένα μουδιασμένο ξεκίνημα στο 1ο δεκάλεπτο οι “λύκοι” αγρίεψαν στην συνέχεια και με όπλο την πιεστική άμυνα και την συνεχή επιθετική κινητικότητα κατάφεραν μια εύκολη, τελικά νίκη επί ενός αντιπάλου, με 79-64.
Η μορφή που πήρε το παιχνίδι στο β΄μέρος έδωσε την ευκαιρία στην τεχνική ηγεσία να χρησιμοποιήσει, για πρώτη φορά σε αγώνα της αντρικής ομάδας, 3 νεαρούς αθλητές που προέρχονται από την Ακαδημία του συλλόγου.Πρόκειται για τον 15χρονο Άγγελο Στεργιούλα ,τον Λευθέρη ΧηΛευτέρη-Μιχαλά (γενν.1999) και τον Γιώργο Καργατζή (γενν.1998).
Για την συνέχεια του πρωταθλήματος η ομάδα εάν καταφέρει να κερδίσει τους 2 αγώνες που απομένουν υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να πλασαριστεί στην 4η θέση της βαθμολογίας και να συμμετάσχει στα play-offs του πρωταθλήματος για άνοδο στην Γ΄Εθνική κατηγορία.
Τα δεκάλεπτα: 17-22, 38-33, 60-47, 79-64
Η σύνθεση της ομάδας ήταν:(Τούσας) Χρυσής 3(1), Καπνάς 7(1), Γιαννόπουλος 12, Γκανάς 9(1), Ουζούνης, Καργατζής,Παπαδόπουλος 3(1), Ιατρού 10, Ιωσηφίδης 35(5), Χατζής, Στεργιούλας, ΧηΛευτέρης.

Με “εσωτερική” μάχη ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους τα 2 τμήματα μίνι του συλλόγου μας που συμμετέχουν στο τουρνουά μίνι αγοριών της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ.
Η ομάδα του Α.Ο.Κ.ΒΕΡΟΙΑΣ 1 με αθλητές γεννημένους το 2000 αντιμετώπισαν την ομάδα του Α.Ο.Κ. ΒΕΡΟΙΑΣ 2 με αθλητές γεννημένους το 2001 και 2002.
Όπως ήταν βιολογικά φυσικό οι “μεγάλοι” κέρδισαν τους “μικρούς” με 58-24,εν μέσω μιας γιορτινής ατμόσφαιρας, αποδίδοντας και οι 2 ομάδες όμορφο θέαμα. Τονίζουμε ότι σε αντίθεση με όλους τους υπόλοιπους συλλόγους της περιοχής μας ο Α.Ο.Κ. ΒΕΡΟΙΑΣ είναι ο μόνος που κατεβάζει 2 οργανωμένα τμήματα σε αυτού του είδους τα τουρνουά- μαζί με τον Πιερικό/Αρχέλαο Κατερίνης- δείχνοντας την σημασία που πρέπει στην εκπαίδευση των παιδιών στο άθλημα.
Για την ιστορία σας γράφουμε τις συνθέσεις των τμημάτων μας
Α.Ο.Κ.ΒΕΡΟΙΑΣ 1:(Καπνάς) Ουσουλτζόγλου, Δάνης Π. 4, Γεωργαλής 3(1), Λάντζος 2, Σέρμπος 8, Τσέος 13, Θεοδωρίδης 2, Κασάπης, Τυφλίδης 8, Μπούχτσης 6, Ταλιώνας 6, Μπαρμπαρούσης 6.
Α.Ο.Κ. ΒΕΡΟΙΑΣ 2:(Μπογδαμπεϊδης) Δελιόπολος Π., Φραντζής Δ. 2, Καραθανάσης, Βοργιαζίδης 6, Γιάγκος 9, Δημάκας 1, Ιωαννίδης 2, Αβραμίδης 2, Βσιλειάδης, Ορφανίδης 2, Ασλανίδης, Γιάννος, Τσιρπανλής, Στογιαννόπουλος.

ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ “ΛΥΚΑΙΝΕΣ”
Μετά από αρκετά χρόνια ο σύλλογος εμφανίζει ξανά στα πρωταθλήματα της ένωσης οργανωμένο τμήμα μίνι κοριτσιών με κορίτσια γεννημένα κυρίως το 2002 και 2003.
Στην πρώτη τους λοιπόν αγωνιστική υποχρέωση τα κορίτσια μας νίκησαν με εντυπωσιακό τρόπο την ομάδα του Κεραυνού Άσπρου στο γήπεδο των Καλυβίων Πέλλας με !!! 13-69 !!!
Το τμήμα που οργανώθηκε με κορίτσια από την ακαδημία του συλλόγου προπονείται εντατικά σαν τμήμα από το ξεκίνημα της περιόδου και δείχνει την σοβαρή δουλειά που γίνεται στον σύλλογο σε όλα τα τμήματα των ακαδημιών.
Η σύνθεση των κοριτσιών του συλλόγου μας ήταν :(Τούσας Θωμάς), Λιλιοπούλου Άννα 3, ΧηΛευτέρη -Μιχαλά Αναστασία 4, Γεωργαλή Διαμαντούλα , Κάλλη Αμαλία 16, Δανδέλη Στέλλα 2, Παντελίδου Βιργινία, Θωμασιάδου Βασιλική 11(1), Νικοπούλου Έλενα 4, Κρεμλίδου Τατιάνα 8, Ναμίδου Σοφία 16, Κατσκαβέλη Χριστίνα 7, Παντελίδου Παναγιώτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου