Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

ΗΜΑΘΙΑ ΣΠΟΡ - Διαμαρτυρία του Φιλίππου για τη διαιτησία του αγώνα μπάσκετΈντονη διαμαρτυρία του Φιλίππου για τη διαιτησία του αγώνα μπάσκετ

Έντονη διαμαρτυρία του Φιλίππου για τη διαιτησία του αγώνα μπάσκετ

Αμέσως μετά τον άτυχο σαββατιάτικο αγώνα της ομάδας μπάσκετ του Φιλίππου και την ήττα από τη Δόξα Λευκάδας η Διοίκηση εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Δυστυχώς αναγκαζόμαστε με την παρούσα ανακοίνωση να διαμαρτυρηθούμε εντονότατα για την απαράδεκτη και 'δολοφονική' διαιτησία των Φακίτσα και Γερακίνη κατά το σημερινό παιχνίδι της ομάδα μας με τη Δόξα Λευκάδας. Από την αρχή του πρωταθλήματος η οικογένεια του Φιλίππου Βέροιας (διοίκηση, φίλαθλοι. προπονητικό team και παίκτες) έχει αναλάβει μια εξαιρετικά δύσκολη προσπάθεια ώστε η ομάδα να σταθεί με αξιοπρέπεια και ήθος στην κατηγορία της Α2. Μέχρι τώρα επιλέξαμε να αγνοήσουμε και να μην ασχοληθούμε με τους εξωγενείς παράγοντες που επηρεάζουν την πορεία της ομάδας (διαιτησία, κλπ.). Άλλωστε, είναι αρχή μας πρώτα η αυτοκριτική και στη συνέχεια η κριτική απέναντι σε τρίτους.
Με αφορμή όμως τη σημερινή διαιτησία το ποτήρι ξεχείλισε. Διαμαρτυρόμαστε εντονότατα για τον «δολοφονικό» τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκε σήμερα ο Φίλιππος σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού από τους δύο συγκεκριμένους διαιτητές οι οποίοι είναι ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ για το ελληνικό μπάσκετ.
Παρόμοιες φάσεις κρίθηκαν με διαφορετικά μέτρα και σταθμά, εξασφαλίζοντας σε κάθε περίπτωση το ότι η ομάδα μας δεν θα έφευγε νικήτρια από τον συγκεκριμένο αγώνα. Σε καμία περίπτωση δεν υποβαθμίζουμε την νίκη της Δόξας Λευκάδας ή υπονοούμε ότι δεν ήταν δίκαια. Εάν όμως κάποιοι έχουν στο μυαλό τους την εξόντωση του Φιλίππου, θα βρουν απέναντί τους όλους τους υγιώς σκεπτόμενους στο χώρο του αθλητισμού.
Ο Φίλιππος θα παλέψει μέχρι τέλους και θα κερδίσει με την αξία του την παραμονή. Να είστε βέβαιοι γι’ αυτό. Όσο για τους συγκεκριμένους διαιτητές δεν πρέπει να σφυρίξουν ΠΟΤΕ ξανά στις μεγάλες κατηγορίες. Το πρωτάθλημα και το ελληνικό μπάσκετ δεν χρειάζεται άλλη κακοδαιμονία και μιζέρια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου