Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

ΗΜΑΘΙΑ ΣΠΟΡ - Οι τελικές επιλογές των Μικτών ομάδων της 3ης Περιφέρειας

Οι τελικές επιλογές των Μικτών ομάδων της 3ης Περιφέρειας
Έγιναν οι τελικές επιλογές για τις Μικτές ομάδες Νέων και Παίδων της 3ης Περιφέρειας, οι οποίες στα πλαίσια της 2ης φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις την  Τετάρτη 11 Μαρτίου.

Στο ενωσιακό γήπεδο Μακεδονίας (Μίκρα Θες/νίκης), η 3η Περιφέρεια στους Παίδες και Νέους, που συγκροτείται από τις ΕΠΣ Γρεβενών, Ημαθίας, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας, θα αντιμετωπίσει τις αντίστοιχες ομάδες της 1ης Περιφέρειας, που συγκροτείται από τις ΕΠΣ Δράμας, Έβρου, Θράκης, Καβάλας και Ξάνθης. Στις 13:00  θα παίξουν οι Παίδες και στις 15:00 οι Νέοι. Τους αγώνες θα διευθύνουν οι κκ Παλιούρας Διον., Μηλιάδης κων., και Νταβέλας Αργ. του συνδέσμου Μακεδονίας.
Όσον αφορά τις 18άδες των Μικτών ομάδων Παίδων και Νέων της 3ης Περιφέρειας, ο Περιφερειακός προπονητής της ΕΠΟ, Βασιλείου Νίκος, που διακρίνεται στην φωτογραφία με τον προπονητή της ΕΠΣ Ημαθίας  Λυμούση Αντώνη, μετά τις δυο προγραμματισμένες προπονήσεις που έγιναν στο ενωσιακό γήπεδο της Κοζάνης, κατέληξε στους παίκτες που θα ταξιδέψουν στην Θεσσαλονίκη.
Να τονίσουμε ότι την τεχνική ευθύνη (προπονητής) για τους Νέους της 3ης περιφέρειας θα έχει  ο Αντώνης Λυμούσης (ΕΠΣ Ημαθίας) και των Παίδων ο Γιώργος Παπακώστας (ΕΠΣ Κοζάνης), που είναι οι προπονητές των πρωταθλητριών ομάδων της πρώτης φάσης, στους Νέους και στους Παίδες αντίστοιχα.
Αναλυτικά τα ονόματα που επιλέχτηκαν:
ΠΑΙΔΕΣ  (3ης Περιφέρειας) : Καρακασίδης Θεοχ., Μπόνιος Αναστ., Θυμιάνης Κ., Παπαδόπουλος Ιω., Καλογήρου Αναστ., Τσαγγαλίδης Παν., Γράβας Ευστ. (Κοζάνης), Γαβρίδης Ελ., Βασιλόπουλος Αθ., Φουρλατάρας Δ., Ντόλιας Ευθ. (Γρεβενών), Νικολάου Αναστ., Σαββόπουλος Κυρ., Παπαθανασίου Κ. (Καστοριάς), Μανωλόπουλος Φρ., Ταχτατζής Αντ. (Ημαθίας), Λαζαρίδης Χαρ., Κοκαρόπουλος Άγγ. (Φλώρινας).
ΝΕΟΙ  (3ης Περιφέρειας) :  Ιωάννου Ιωάν., Μελιόπουλος Δημ., Μπεκιαρίδης Παν., Ντουμάνης Πάρης, Πέϊος Νικ., Τσιότρας Αθαν., Τριανταφυλλόπουλος Βασίλ., Τσιμόπουλος Βασ.-Παν. (Ημαθίας), Αροσβίλι Ζουρ., Νάνος Ζήσ., Μπίντσης Ιωάν., (Κοζάνης), Ευαγγέλου Ελ., Παπουτσίδης Αθ., Σαββόπουλος Ευάγ., (Καστοριάς), Αποστολίδης Αναστ., Τσώτσος Άγγ. (Φλώρινας), Λάλος Χαράλ., Λιούρας Μιχ. (Γρεβενών).
Οι παίκτες από την ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ, θα πρέπει να βρίσκονται την Τετάρτη και ώρα 9.30 το πρωί, στον κόμβο της οδού (τέρμα Πιερίων-πρατήριο ΒΡ), έχοντας απαραίτητα δυο ζεύγη ποδοσφαιρικά παπούτσια (για φυσικό και πλαστικό γήπεδο) καθώς και καλαμίδες, για να αναχωρήσουν με λεωφορείο, στις 10.15 πμ για Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου