Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

ΗΜΑΘΙΑ ΣΠΟΡ - Ο Χοσέ Γκρανέρο δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του

 Γκρανέρο: «Δεν τελειώσαμε σωστά τις φάσεις»
Παρά το γεγονός ότι η ομάδα του γνώρισε μια απρόσμενη εντός έδρας ήττα από τον Εργοτέλη, ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ Χοσέ Γκρανέρο δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.
«Όσο κι αν φανεί περίεργο, θα πω ότι η ομάδα μας δούλεψε σωστά μέσα στο παιχνίδι για να φτάσει στην κατάκτηση της νίκης. Είχαμε την κατοχή της μπάλας, κάναμε ορθολογική μεταφορά από την άμυνα στην επίθεση, αλλά δεν τελειώσαμε τις φάσεις έτσι όπως θα έπρεπε», ήταν το πρώτο σχόλιο του Γκρανέρο, ο οποίος στην συνέχεια απάντησε σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων.
Για το αν χαλάρωσε τους παίκτες η απουσία του στην Ισπανία: «Δεν έχει να κάνει κάτι με την απουσία μου. Η εικόνα μας ήταν πολύ καλή. Στο ποδόσφαιρο όμως μπορείς να βρεις πολλές δικαιολογίες. Χάσαμε από ένα γκολ που ήρθε έπειτα από πολλές κόντρες και φάουλ που έγινε επάνω στον Νέτο, ο οποίος στο ημίχρονο έκανε τρία ράμματα. Από την αρχή του αγώνα ήμασταν μόνιμα στην αντίπαλη περιοχή αλλά δυστυχώς δεν ήρθε το γκολ. Οι περιστάσεις έφεραν αυτή την ήττα και όχι η απουσία μου, που είχε να κάνει με ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που έχει συγγενικό μου πρόσωπο».
Για την επιλογή του να αφήσει εκτός αποστολής τον Μπεν: «Η απόφασή μου έχει να κάνει κυρίως με το τεχνικοτακτικό κομμάτι. Έκρινα πως και λόγω του καιρού ο Μπεν δεν θα μπορούσε να προσφέρει κάτι περισσότερο. Σίγουρα όμως με προβληματίζει και το γεγονός ότι κάποιοι παίκτες φαίνεται να έχουν αλλού το μυαλό τους».
Για το αν η ΒΕΡΟΙΑ μπαίνει σε περιπέτειες μετά από αυτή την ήττα: «Δεν πιστεύω ότι θα έχουμε δυσάρεστες εκπλήξεις. Η ομάδα δεν κοιτάζει προς τα πίσω αλλά είναι γεγονός ότι πλέον δεν έχει και κίνητρο για πιο ψηλά και αυτό είναι κάτι που με ανησυχεί. Προσπαθούμε να δώσουμε κίνητρο στην ομάδα να ξαναμπεί στον ανταγωνισμό και να μην νοιώθουν οι παίκτες ότι κλείσαμε την χρονιά δύο μήνες πριν τη λήξη του πρωταθλήματος. Θα χρειαστούμε κάποιες νίκες ακόμα για να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας».
Κλείνοντας, ρωτήθηκε για τα σενάρια που κυκλοφόρησαν τον τελευταίο καιρό περί απομάκρυνσής του και στην συνέχεια περί ανανέωσης της συνεργασίας του με την ομάδα, απαντώντας πως όλα είναι φήμες και δεν έχει γίνει καμία απολύτως συζήτηση με τη διοίκηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου