Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

ΗΜΑΘΙΑ ΣΠΟΡ - Στην Μυτιλήνη η αποστολή της Βέροιας για τον αγώνα της Κυριακής (5.15 μ.μ )Από σήμερα στην Μυτιλήνη η αποστολή της Βέροιας για τον αγώνα της Κυριακής (5.15 μ.μ )

Από σήμερα στην Μυτιλήνη η αποστολή της Βέροιας για τον αγώνα της Κυριακής (5.15 μ.μ )

Λόγο αλλαγής τέλεσης του αγώνα Καλλονής -Βέροιας από την Δευτέρα στην Κυριακή (5.15 μ.μ ) υπήρχε δυσκολία να βρεθούν νέες θέσεις για την πτήση προς Μυτιλήνη και έτσι  η αποστολή θα μεταβεί από σήμερα στο ακριτικό νησί.
Στα αγωνιστικά ο προπονητής της βασίλισσας του βορρά κ. Κάρλος Γκρανέρο δεν υπολογίζει στους τραυματίες Μπατιόν και Ναζλίδη, καθώς και στον τιμωρημένο Ραούλ Μπράβο Αντίθετα ξεπέρασαν  τα πρόβλημα τους  οι  Καλί και Νέτο , ενώ επιστρέφει μετά την τιμωρία του και ο Στέλιος Μαραγκός. καθώς και ο Μοχάμεντ Μπέν που δεν ήταν στην αποστολή στον αγώνα με τον Εργοτέλη για λόγους τακτικής όπως είχε δηλώσει ο κ. Γκρανέρο στην συνέντευξη τύπου. Έτσι την 18άδα αποτελούν οι Καντιμοίρης, Τζινάρ, Μαλόν, Βέρτζος, Μαραγκός, Καλί, Νέτο, Μπαλάφας, Βάσκες, Βεργώνης, Τάτος, Καμπαγέρο, Γεωργιάδης, Ντουμίτρου, Μπέν, Καλτσάς, Μπαργκάν, και Κάμπορα.


www.laos-epea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου