Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

ΗΜΑΘΙΑ ΣΠΟΡ - Mπαράζ για τη Γ' Εθνική. Στο 0-0 έμειναν Νάουσα και Αριδαία

 
Ούτε και στη δεύτερη αγωνιστική κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα η ομάδα της Νάουσας παρότι αγωνίστηκε στην έδρας της απέναντι στον ισχυρό Αλμωπό Αριδαίας.
Το τελικό 0-0 θεωρείται δίκαιο αφού και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες και θα μπορούσαν να φθάσουν στη νίκη. Έγιναν φάσεις και γενικά το παιχνίδι κράτησε μέχρι το τέλος σε αγωνία τους οπαδούς και των δύο ομάδων. Οι φάσεις που δεν ήταν για... καρδιακούς ήταν αυτές που έγιναν στα τελευταία λεπτά του αγώνα όταν στο 89΄η Νάουαα με τον Αβραμόπουλο να πιάνει κεφαλιά ύστερα από κόρνερ του Σαρηγιαννίδη και η μπάλα να φεύγει λίγο πάνω από τα δοκάρια του Αλμωπού. Όμως στο 90' οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν τη νίκη όταν ο κορυφαίος παίκτης της Αριδαίας ο γνώριμος Χρήστος Καραγιάννης ύστερα από σέντρα του Καπουσούζη έπιασε κεφαλιά αλλά απέκρουσε την τελευταία στιγμή ο τερματοφύλακας της Νάουσας Ιωακειμίδης. Και σε άλλες φάσεις του αγώνα πρωταγωνιστές ήταν οι Λαμπριανίδης Αβραμόπουλος για τη Νάουσα και οι Καραγιάσννης, Προβατίδη για τον Αλμωπό.
Συνθέσεις των ομάδων 
Νάουσα  Ιωακειμίδης, Zούρκος  , Συμπεθέρης ( Παπατάνος 59΄)  Βλαχοδήμος Ζ. Περηφανόπουλος Μουσικάκης, Ηλιάδης, Μουρίκι (78' Βλαχοδήμος Α.) Ουέλινγκτον.(84' Καφές )  Αβραμόπουλος, Λαμπριανίδης. 
Αριδαία   Αποστόλου, Ελευθεριάδης Θ. Καλαιτζίδης Ζαρογιάννης, Σκέντος,( Μπογδάνης 37' λ.τ.)  Ελευθεριάδης Γ, Καπουσούζης, Καραγιάννης, Προβατίδης, Κοβάτσης ( Καραδήμος 75' )  και Παπαδόπουλος (62' Καμπάνης ) 

Στον άλλο αγώνα το Στρατώνι κέρδισε στην Γουμένισσα το Πάικο με 0-2. 
Βαθμολογία 
Αριδαία       4
Στρατώνι   4
..................
Νάουσα    2
Πάικο       0
Επόμενη αγωνιστική 
Κυριακή 22 Μαίου 
Στρατώνι - Αριδαία 
Παίκο- Νάουσα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου