Σάββατο, 14 Μαΐου 2016

ΗΜΑΘΙΑ ΣΠΟΡ - Ανακλήθηκε και επίσημα η αδειοδότηση της ΠΑΕ Βέροια!

Ανακλήθηκε και επίσημα η αδειοδότηση της ΠΑΕ Βέροια!

Ανατροπή δεδομένων στη Βέροια αναφορικά με το θέμα της άδειας. Ο διευθυντής του τμήματος αδειοδότησης της ΕΠΟ, Γιώργος Δημητρίου, είχε αποφασίσει να ανοίξει ξανά ο φάκελος που είχε καταθέσει η ΠΑΕ, μέσω του οποίου εξασφάλισε άδεια.

Η ΠΑΕ υπέβαλε υπόμνημα την Πέμπτη (12/5) και μία μέρα μετά η απόφαση του Πρωτοβάθμιου Οργάνο Αδειοδότησης ήταν η ανάκληση της άδειας. Η Βέροια έχει το δικαίωμα να ασκήσει έφεση εντός πέντε ημερών, όπως και θα πράξει. Υπενθυμίζεται ότι από εφέτος υπάρχει και τρίτος βαθμός εκδίκασης. Αν δηλαδή απορριφθεί και η έφεση των Μακεδόνων, τότε μπορούν να προσφύγουν στο Διαιτητικό Δικαστήριο.

 

Η Απόφαση άρσης αδειοδότησης 

Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση, κατόπιν σχετικού αιτήματος του Διευθυντή Αδειοδότησης, αποφάσισε την ανάκληση της χορηγηθείσας (με την υπ’ αριθ. 7/7-4-2016 απόφαση) άδειας συμμετοχής στις διοργανώσεις SUPER LEAGUE, περιόδου 2016-2017, της ΠΑΕ με την επωνυμία «ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΑΣ ΒΕΡΟΙΑ ΠΑΕ».

Κατά της ανωτέρω απόφασης μπορεί να ασκηθεί έφεση εντός προθεσμίας πέντε ημερών.

Οι ποινές για τις ομάδες που δεν θα πάρουν άδεια έχουν αλλάξει:
Συγκεκριμένα μπορούν να κάνουν:
- Απεριόριστες μεταγραφές Ελλήνων ποδοσφαιριστών γεννημένων μετά τις 1/1/1993,
- Να αποκτήσουν μόνο έναν ποδοσφαιριστή χωρίς όριο ηλικίας ανεξαρτήτως εθνικότητας την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, από τον Ιούλιο μέχρι τον Αύγουστο του 2016 δηλαδή (μεταγραφή, ανανέωση ή δανεισμό)
- Έναν Έλληνα χωρίς όριο ηλικίας τον Γενάρη του 2017.
- Επίσης, μπορούν να γίνουν μόνο δύο ανανεώσεις ή επεκτάσεις άνω των 23 ετών (μετά την 1/1/1993), ανεξαρτήτως εθνικότητας.
Οι ποινές έχουν αυστηροποιηθεί καθώς μέχρι πέρσι οι ομάδες χωρίς άδεια είχαν το δικαίωμα για τρεις μεταγραφές και δύο ανανεώσεις ανεξαρτήτου εθνικότητας, άνω των 24 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου