Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

ΗΜΑΘΙΑ ΣΠΟΡ - Στα υπ' όψιν και η λύση συνεργασίας με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο!

Στα υπ' όψιν και η λύση συνεργασίας με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο!
 Η κατάσταση στη Βέροια εξακολουθεί και είναι ρευστή μετά την απόφαση του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης να ανακληθεί η άδεια που είχε εξασφαλιστεί αρχικά.
Η ομάδα της Ημαθίας θα ασκήσει έφεση με την ελπίδα να ανατραπούν τα δεδομένα. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος περιμένει από τη μεριά του να δει πώς θα εξελιχθεί η υπόθεση, που ενδέχεται να επηρεάσει την παραμονή του.
Σε περίπτωση που ο  νεαρός προπονητής αποφασίσει να αποχωρήσει από τον πάγκο της ΠΑΕ, ο Λεβαδειακός προτίθεται να μιλήσει μαζί του, προκειμένου να συνεργαστούν στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν. Άλλωστε ο ιδιοκτήτης των Βοιωτών, Γιάννης Κομπότης, έχει εξαιρετική άποψη για τον "Ελέ" και μοιάζει βέβαιο ότι δεν θα μείνει... ασυγκίνητος με την περίπτωσή του, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr.
Στη Βέροια, πάντως, εκφράζουν την ελπίδα τους ότι η απόφαση του αρμοδίου τμήματος της ΕΠΟ θα ανατραπεί και ότι η ομάδα θα είναι αδειοδοτημένη για τη νέα σεζόν. 
 Από την πλευρά του ο δικηγόρος της Βέροιας, Αργύρης Λίβας, είπε στο Metropolis 95,5: "Το πρόβλημα προέκυψε από τις προσφυγές. Υπήρχαν κατατεθειμένες στην πρωτοβάθμια επιτροπή οικονομικών διαφορών. Είναι στο εξωτερικό οι ποδοσφαιριστές και δεν έχουν έρθει σε επαφή με την ομάδα, θεωρούμε ότι θα προσκομίσουμε τα απαραίτητα έγγραφα και δεν θα υπάρξει πρόβλημα για την ομάδα".

ΛΑΟΣ - ΕΠΕΑ ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου