Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Σάντος: Νίκη και με μισό μηδέν



Αναχώρησε για τη Βαλέτα η Εθνική ομάδα της Ελλάδας, καθώς το Σάββατο το βράδυ (21:30) θα αντιμετωπίσει τη Μάλτα, στο πλαίσιο των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2012. «Αυτό που θέλουμε είναι να νικήσουμε. Μου αρκεί νίκη και με μισό μηδέν», δήλωσε ο Φερνάντο Σάντος στο αεροδρόμιο, ενώ ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος πρόσθεσε: «Είμαστε όλοι έτοιμοι για να κερδίσουμε»

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε για εξαιρετικό κλίμα στις τάξεις της ομάδας, που θα βοηθήσει έτσι ώστε να συνεχίσει στις νίκες και να επιστρέψει από τη Μάλτα με το θετικό αποτέλεσμα. Δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του, λέγοντας ότι αν η Ελλάδα είναι συγκεντρωμένη θα πάρει αυτό που θέλει στη Μάλτα, καθώς η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων είναι δεδομένη.
«Η Μάλτα είναι μια ομάδα που δεν έχει να χάσει τίποτα. Δεν θα πέσει κατηγορία αν μείνει τελευταία. Έχει παίκτες που τρέχουν πολύ και προσπαθούν. Έχουν 3-4 καλούς ποδοσφαιριστές. Εγώ τη νίκη θέλω έστω και με μισό μηδέν. Βέβαια όσα περισσότερα γκολ βάλουμε τόσο καλύτερα. Είναι ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια. Αν έρθει η νίκη τότε θα σκεφτούμε τα επόμενα ματς. Είναι 2 ματς με τη Μάλτα που όλες οι ομάδες οι οποίες θέλουν να πάνε στα τελικά πρέπει να κερδίσουν» είπε ο Πορτογάλος, ενώ για τις σκέψεις του για τη βασική ενδεκάδα τόνισε: 
«Υπάρχουν κάποια πρόσωπα που απαρτίζουν το βασικό σχήμα και κάποια άλλα που σκέφτομαι. Με πολλές ή λίγες δυσκολίες πιστεύω να τα καταφέρουμε».

Από κει και πέρα, δηλώσει έκανε και ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος, που τόνισε ότι άπαντες είναι έτοιμοι προκειμένου να φέρουν το «διπλό» από τη Μάλτα:  «Η ομάδα είναι έτοιμη να παίξει για το καλύτερο, το κλίμα είναι άριστο και πάμε για να κερδίσουμε και να προχωρήσουμε. Αυτή τη στιγμή η Εθνική βρίσκεται στην 10η θέση στον κόσμο και όπως ξέρετε κι εσείς, δεν υπάρχει κάτι άλλο από την Ελλάδα που να βρίσκεται στην καλύτερη δεκάδα του κόσμου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου