Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Νάουσα - Καστοριά 3-1


Η Νάουσα συνέχισε το νικηφόρο σερί και κέρδισε και την Καστοριά με σκορ 3-1. Η Νάουσα αποζημίωσε τους 400 - 500 φιλάθλους που βρέθηκαν στο Δημοτικό στάδιο, προσφέροντας ουσία και θέαμα. Το σκορ άνοιξε ο Πίτος καρφωτή κεφάλιά μερά απο σέντρα - φάουλ του Δουλκερίδη.  Η Καστοριά έμεινε με 10 παίχτες από το 34' με απευθείας κόκκινη του Τάντση. Στο 42' ο διαιτητής, λανθασμένα ακύρωσε σαν επιθετικό φάουλ, το κανονικότατο γκολ του Χατζηβαλσάμη και έτσι "άδικα¨ τελείωσε το πρώτο μέρος του αγώνα.

Στο Δεύτερο ημίχρονο η Νάουσα μπήκε πάλι δυνατά και με ωραία ατομική ενέργεια του Παπαστεργίου στο 59 διπλασίασε τα τέρματά της. Και ενώ το παιχνίδι ήταν στα μέτρα της Νάουσας, μετά από αδράνεια της άμυνας στο 75' λεπτό ο Αλεξανδρίδης μείωσε σε 2-1 και έδωσε ελπίδες στην ομάδα του για ένα θετικό αποτέλεσμα. Η λύτρωση ήρθε στο 88΄ όταν ο Χατζηβαλσάμης μετά απο ασσίστ του Συμεωνίδη έκανε το τελικό 3-1.
Σκόρερ: 23' Πίτος, 59' Παπαστεργίου, 88΄ Χατζηβαλσάμης, 75' Αλεξανδρίδης
Συνθέσεις:
Νάουσα: Σιμψερής, Μανδάλης, Ευθυμιάδης (38' Πουρνάρας λογω τραυμ.), Πετράκος, Γερμάνης, Πίτος, Παπαστεργίου (82' Συμεωνίδης), Δουλκερίδης, Χατζηβαλσάμης, Βπαχοδήμος (90' Πασχάλης), Περηφανόπουλος
ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Δημητριάδης, Παπαδόπουλος (82' Σίμος), Τάντσης, Αναγνωστόπουλος, Γκουρλιάς, Σαββαϊδης, Μπαμπάνης, Μπαρτσάνης, Αλεξανδρίδης, Τζιώτζης (84' Τρασιάς), Πετρόπουλος (81' Στασινόπουλος).
Κίτρινες: Μανδάλης, Πετράκος, Πίτος, Δουλκερίδης, Χατζηβαλσάμης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου