Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Η Νάουσα στην Επισκοπή και η Ειρηνούπoλη στο ΔιαβατόΗ Νάουσα στην Επισκοπή και η Ειρηνούπoλη στο Διαβατό

Η Νάουσα στην Επισκοπή και η Ειρηνούπoλη στο Διαβατό

Μετά την απρόσμενη ισοπαλία από την ομάδα της Ειρηνούπολης και μάλιστα εντός έδρας με την ουραγό της βαθμολογίας Χαρίεσσα χάνοντας έτσι και την πρώτη θέση της βαθμολογίας η Νάουσα που επωφελήθηκε περνώντας στην κορυφή θα προσπαθήσει στη συνέχεια να κρατήσει και να αυξήσει την διαφορά ώστε να κόψει πρώτη το νήμα και να παίξει στα μπαράζ για την άνοδο στην Γ' εθνική.
Ο νέος προπονητής της Νάουσας Γιάννης Κερλίδης φαίνεται ότι αυτή τη φορά κάτω από τη δική του τεχνική ηγεσία το όνειρο των Ναουσαίων φιλάθλων μάλλον θα γίνει πραγματικότητα. Χρειάζεται όμως σοβαρότητα και προσοχή μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος και το περσινό πάθημα να γίνει μάθημα. Έτσι η ομάδα της Νάουσας με τη θερμή συμπαράσταση των φιλάθλων της θα παίξει σήμερα στην Επισκοπή με τον τοπική Κεραυνό με μοναδικό στόχο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, ώστε να εκμεταλλευτεί τυχόν νέες απώλειες της Ειρηνούπολης που θα παίξει στο Διαβατό με τον Ατρόμητο. Οι γηπεδούχοι που βρίσκονται χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα θέλουν μία νίκη που θα τους δώσει βαθμολογική ανάσα.
Από την άλλη η Ειρηνούπολη που τον τελευταίο καιρό αποδυναμώθηκε λόγω της αποχώρησης αρκετών παικτών και με την απόφαση του προέδρου της να μην αποκτηθούν άλλοι παίκτες δύσκολα να ξεπεράσει το εμπόδιο του σημερινού εκτός έδρας αγώνα. Φυσικά το υπάρχον ρόστερ της Ειρηνούπολης είναι από τα καλύτερα στην κατηγορία και η προχθεσινή ισοπαλία να προήλθε από μία κακή μέρα των παικτών της.  
Αναλυτικά το πρόγραμμα του Σαββάτου (16η αγων.)
Επισκοπή   - Νάουσα 
Διαβατός  -  Ειρηνούπολη  
Μακροχώρι -- Αλεξάνδρεια 
ΠΑΟΚ - Άραχος  
Ροδοχώρι -- Κοπανός  
Χαρίεσσα  - Τρίκαλα 
Αχιλλέας  - Μελίκη. 

Στην βαθμολογία πρώτη με 38 βαθμούς είναι η Νάουσα 2η με 37 η Ειρηνούπολη και 3η η Αλεξάνδρεια με 29 βαθμούς
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
Η Πειθαρχικη Επιτροπη της Ενωσης επεβαλε τις κατωθι ποινες στoυς αποβληθεντες ποδ/στες του ΣΑΒΒ/ΚΟΥ 19/12 & 20/12/15:
1.-ΒΡΕΤΤΟΣ Χ.(ΑΡΑΧΟΥ) 2 αγων.ημ.& 20 Ευρω
2.-ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗΣ Κ.(ΑΚ.ΑΠ.ΠΑΥΛΟΥ) 1 αγων.ημ.& 10 Ευρω
3.-ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ Χ.(ΑΟ ΜΑΡΙΝΑΣ) 4 αγων.ημ.& 40 Ευρω
4.-ΓΙΟΒΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Ε.(ΠΛΑΤΑΝΟΥ) 1 αγων.ημ.& 10 Ευρω
5.-ΚΛΑΨΗΣ Γ.(ΣΤΑΥΡΟΥ) 1 αγων.ημ.& 10 Ευρω
6.-ΓΟΥΤΣΗΣ Δ.(ΝΕΟΚΑΣΤΡΟΥ) 1 αγων.ημ.& 10 Ευρω


Επισης η επιτροπη αποφασισε να καλεσει σε απολογια:
1.-Το σωματειο ΑΤΡΟΜ.ΔΙΑΒΑΤΟΥ για εισοδο φιλαθλων του στον αγων.χωρο,οι οποιοι
κινηθηκαν απειλητικα κατά του αντιπαλου τερματοφυλακα,βριζοντας αυτόν και τους διαιτητες,καθώς και για ριψη εντος του αγων.χωρου από φιλαθλο του μιας πλαστικης καρεκλας, στον αγωνα της 19.12.15 ΑΤΡΟΜ.ΔΙΑΒΑΤΟΥ-ΠΟΝΤ.ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΡΑΧΟΥ,με αποτελεσμα να διακοπει προσωρινα ο αγωνας για 7’ λεπτα. 
2.-Τον παραγοντα του σωματειου ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ,που στον αγωνα της 19.12.15 ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ-Μ.ΑΛΕΞ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ δηλωθηκε ως γιατρος αγωνα,για εισοδο του στον αγων.χωρο και αναρμοστη διαγωγη του κατά του Α΄βοηθου διαιτητη.
3.-Το σωματειο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ,για εισοδο φιλαθλου του στον αγων.χωρο,στον παραπανω αγωνα,με αποτελεσμα την προσωρινη διακοπη του για 2΄λεπτα.
4.-Τον προπονητη του σωματειου ΕΘΝ.ΚΛΕΙΔΙΟΥ,στον αγωνα της 20.12.15 ΜΑΣ ΒΕΡΓΙΝΑ-ΕΘΝ.ΚΛΕΙΔΙΟΥ,για υβριστικη συμπεριφορα του προς τον διαιτητη.

Τελος η Επιτροπη επεβαλλε τα κατωθι χρημ.προστιμα:
1.-Στον εκπροσωπο του σωματειου ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ χρημ.προστιμο 50 Ευρω
2.-Στο σωματειο ΜΑΚΕΔΟΝ.ΠΛΑΤΑΝΟΥ χρημ.προστιμο 100 Ευρω.

 laos-epea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου