Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Έπιασε δουλειά ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στη Βέροια. Πρώτος στόχος το γκολ! Έπιασε δουλειά ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στη Βέροια. Πρώτος στόχος το γκολ!

Έπιασε δουλειά ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στη Βέροια. Πρώτος στόχος το γκολ!
Όπως σας είχαμε ενημερώσει από χθες ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έπιασε δουλειά αφού σήμερα Τρίτη στις 4 ακριβώς ξεκίνησε την πρώτη προπόνηση των παικτών της Βέροιας, αφού πρώτα έγινε η γνωριμία του με τους παίκτες στα αποδυτήρια παρουσία των κ.κ Βρύζα και Τσαλουχίδη.
Ο κ. Ελευθερόπουλος που έχει για άμεσο συνεργάτη τον Στέλιο Βενετίδη μετά το ζέσταμα που έκανε ο γυμναστής της ομάδας Μανώλης Γιοβανόπουλος χώρισε τους παίκτες σε γκρουπ με στόχο τη γρήγορη και ακριβή πάσα και φυσικά στη συνέχεια ασχολήθηκε με το σοβαρό μειονέκτημα της ομάδας που είναι το γκολ. Τακτική με γρήγορη πάσα άμεση σέντρα και η μπάλα στα δίκτυα. Σε όλες τις περιπτώσεις όλοι οι επιθετικοί σκόραραν (Γεωργιάδης, Μάνος, Ναζλίδης και Καϊκούτ) και φυσικά σε αυτό τον τομέα αναμένεται πολλή δουλειά ακόμη. Πάντως ο νέος προπονητής της Βέροιας που φαίνεται ότι μιλάει αρκετές γλώσσες ήταν ευγενικός και τον καταλάβαιναν οι παίκτες, ενώ τους περισσότερους τους φώναζε κιόλας με το μικρό τους όνομα!
Απόντες αρκετοί παίκτες.
Δεν προπονήθηκαν ούτε και σήμερα οι τραυματίες Γιουσούφ, Λόπεζ και Αμπτούν που έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης κάτω από τις οδηγίες του γυμναστή Κουτσιγιάν όπως και ο Μπατιόν που μάλλον ξεκουράστηκε .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου