Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Γεωργιάδης: Είχαμε καλές ευκαιρίες και δεν τις εκμεταλλευθήκαμεΓιώργος Γεωργιάδης: Είχαμε καλές ευκαιρίες και δεν τις εκμεταλλευθήκαμε

Γιώργος Γεωργιάδης: Είχαμε καλές ευκαιρίες και δεν τις εκμεταλλευθήκαμε

Στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα του από τον αγωνιστικό χώρο και στη δύναμη του ΠΑΣ στις αντεπιθέσεις αναφέρθηκε ο τεχνικός της Βέροιας  Γιώργος Γεωργιάδης μετά την ήττα στα Γιάννενα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του 43χρονου προπονητή:
«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα με δύσκολη έδρα και έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο, γιατί η μία πλευρά ήταν παγωμένη. Αυτό βέβαια δυσκόλεψε τις προσπάθειες όλων των ποδοσφαιριστών.
Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΣ ευτύχησε να πετύχει ένα τέρμα με μια πολύ όμορφη εκτέλεση του Μανιά που ήταν και η μοναδική καλή ευκαιρία του ΠΑΣ. Εμείς ανοίξαμε το παιχνίδι, είχαμε δυο-τρεις καλές στιγμές και μία μεγάλη ευκαιρία με τον Μαγέφσκι αλλά δυστυχώς δε φτάσαμε στην ισοφάριση.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ έκλεισε τους χώρους και έβγαινε στις αντεπιθέσεις, κάτι που ξέρει να κάνει πολύ καλά. Εμείς είχαμε και πάλι τις ευκαιρίες να πετύχουμε ένα γκολ αλλά αν δεν εκμεταλλεύεσαι τις ευκαιρίες που κάνεις δεν μπορείς να ζητάς κάτι. Μέχρι τη φάση της αποβολής, πάντως, ήμασταν μέσα στο παιχνίδι.
Ο ΠΑΣ ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού. Είναι ίσως από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα στις αντεπιθέσεις. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου. Ίσως έπρεπε να  είμαστε λίγο πιο συγκεντρωμένοι στις στημένες φάσεις».
Σε ερώτηση για το όριο παραμονής, στην κατηγορία σχολίασε: «Το Σάββατο παίζουμε με τον Πανθρακικό. Εκεί θα κριθούν πολλά».

laos-epea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου