Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Αποδεκατισμένη την Κυριακή στην Τούμπα η Βέροια με τον ΠΑΟΚΑποδεκατισμένη την Κυριακή στην Τούμπα η Βέροια με τον ΠΑΟΚ

Αποδεκατισμένη την Κυριακή στην Τούμπα η Βέροια με τον ΠΑΟΚΑντί να μειωθούν τα προβλήματα του προπονητού της Βέροιας κ. Γεωργιάδη εν όψει του αγώνα της Κυριακής (5.15 μ.μ) στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ , αυξήθηκαν ακόμη περισσότερο και μάλιστα θα λείψουν αρκετοί από τους βασικούς παίκτες της βασίλισσας του βορρά. Έτσι σε συνέχεια του ρεπορτάζ, εκτός από τους μόνιμους πλέον τραυματίες ( Καλί, Βεργώνη, Μπαλάφα, και Γιουσούφ)  σοβαρό πρόβλημα στο γόνατο έχει και ο Μπατιόν και αποκλείεται από το παιχνίδι της Κυριακής,  θα περιμένει και σήμερα τον Μαραγκό που όπως είπαμε και χθες είναι καλύτερα.

Στους απόντες προστέθηκαν και οι τιμωρημένοι Πούγγουρας και Ναζλίδης, ενώ ο Γιαννούλης δεν θα αγωνισθεί λόγο της συμφωνίας μετά τον  δανεισμό.. Εν μεταξύ πληθαίνουν οι πληροφορίες για αποχώρηση και άλλων παικτών από την ομάδα όπως οι Καικούτ, Εντζεγκέλε Κόλα ( Ισραήλ) και Αμπτούν. 
Έτσι μετά την προπόνηση του Σαββάτου ο κ. Γεωργιάδης θα ανακοινώσει την 18άδα με τους υπόλοιπους παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ της Βασίλισσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου