Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

ΗΜΑΘΙΑ ΣΠΟΡ - Τα σήκωσαν όλα στο Μαυροβούνιο οι νεαροί παίκτες του Ζαφειράκη\

Τα σήκωσαν όλα στο Μαυροβούνιο οι νεαροί παίκτες του Ζαφειράκη

Επέστρεψε την Τρίτη από την πόλη Bar του Μαυροβουνίου η ομάδα του Ζαφειράκη η οποία μαζί με την ομάδα του Φοίβου Συκιών εκπροσώπησαν τη χώρα σε διεθνές τουρνουά από 18-22 Ιουνίου.


Ο Ζαφειράκης πήρε την πρώτη θέση μετά από αήττητη πορεία ενώ διακρίθηκαν ο Στέφανος Μαυρίδης ως πρώτος σκόρερ και ο Χρίστος Τσιγαρίδας ως ΜVP.
Επίσης έδωσε 2 ακόμη παιχνίδια σε διπλανές πόλεις Λόβτσεν και Νικτσιτς Τα παιχνίδια έγιναν σε πολύ όμορφα γήπεδα ειδικά στo ΒAR όπου το γήπεδο των 9.000 θέσεων χρησιμοποιεί η εθνική ομάδα.
Η περιοχή της Budva όπου ένα ελεύθερο πρωινό επισκέφτηκαν και βούτηξαν στα νερά της Αδριατικής άφησε αξέχαστες εκπληκτικές εικόνες.
Ήταν η μοναδική διεθνής αποστολή του συλλόγου και ανοίγει με τις επαφές και εμπειρίες που αποκτήθηκαν νέους δρόμους για το Handball της Νάουσας.
Η αποστολή: Τσιγαρίδας Αθ, και Γεωργακόπουλος Παντ. (Συνοδοί)
Δεληχρήστος Χρήστος (Coach) .-Μαυρίδης Στεφ .-Τσαχστίρος Παν. -Τσάτσκας Παντ.- Παναγιωτίδης Κωστ.- Φωτιάδης Μιχ.- Νέστορας Αστ.
- Γεωργακόπουλος Γ.-Τσουβάρας Κωνστ.- Καραμπέλκος Αριστ.- Γαλίτης Γιαν.- Τσιγαρίδας Χριστ.- Δελιχρήστος Θοδ. -Γαλανός Σπυρ.- Βαδόλας Βασ,-
Γκιέργκι Γιαν.-

Οι απονομές όπως και η προπόνηση επίδειξης έγιναν από των Γκόραν Στογιάνοβιτσ (2ος παγκόσμιος πρωταθλητής με το Κατάρ), και Μαρκο Ντομπρόνοβιτς (πρώην διεθνή αθλητή που έπαιξε στην Ελλάδα σε Πανελλήνιο και Φίλιππο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου