Τρίτη, 7 Ιουλίου 2015

Με νέο προπονητή και τεχνικό τιμ η ΄πρώτη΄ της Βέροιας

Με πλούσιο ρόστερ, νέο προπονητή και τεχνικό τιμ η ΄πρώτη΄ της Βέροιας
Τη Δευτέρα πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της ΠΑΕ Βέροια για τη σεζόν 2015-2016 στο προπονητικό κέντρο Ταγαροχωρίου. Παρά τα προβλήματα που δημιουργεί η δικαστική περιπέτεια της ομάδας, διοίκηση, παίκτες και τεχνικό τιμ έδωσαν το παρών στο ξεκίνημα της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με πολύ όρεξη και φιλοδοξία για το χτίσιμο μιας νέας ομάδας που θα αποδώσει καλό ποδοσφαιρικό θέαμα.

Από το ρόστερ της ομάδας το παρών έδωσαν οι ποδοσφαιριστές: Καντιμοίρης, Βασιλειάδης, Τζινάρ, Όστοϊτς, Μαραγκός, Ντόγος, Μάνος, Μπαλάφας, Γεωργιάδης, Ναζλίδης, Καλί, Μπατιόν, Άρτσε, Εσπάρθα, Τάτος, Βεργώνης, Μελικιώτης, Μαλόν, Βάσκεζ, καθώς και οι νεαροί Αργυρόπουλος, Ντούκιτς (υπό δοκιμή). Με την ομάδα προπονούνται επίσης οι Μερεμπασβίλι και Εντζεγκέλε (φωτογραφία), των οποίων ο μετεγγραφές θα ανακοινωθούν επίσημα μετά την οριστική απόφαση του πειθαρχικού συμβουλίου της ΕΠΟ.
«Πρώτη» και για το νέο τεχνικό τιμ με προπονητή τον Γιώργο Γεωργιάδη, βοηθό τον Νίκο Ουσταμπασίδη, γυμναστή τον Μανώλη Γιοβανόπουλο και προπονητή τερματοφυλάκων τον Δημήτρη Μούσιαρη.

Η πρώτη προπόνηση έγινε παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ κ. Καρυπίδη Θεόδωρου, του τεχνικού διευθυντή κ. Ζήση Βρύζα και των μελών της διοίκησης κ.κ. Αργύρη Πρόιου και Σίμου Ορφανίδη. Η σημερινή προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 7μμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου