Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

ΗΜΑΘΙΑ ΣΠΟΡ - Ανανέωσε και ο Αρχηγός Αλέξης ΒεργώνηςΑνανέωσε και ο Αρχηγός Αλέξης Βεργώνης

Ανανέωσε  και ο Αρχηγός Αλέξης Βεργώνης

Όπως αναμενόταν ο αρχηγός τής βασίλισσα του βορά και γέννημα θρέμμα Βεροιώτης Αλέξης Βεργώνης δέχθηκε την πρόταση της Διοίκησης και του τεχνικού διευθυντού και ανανέωσε το συμβόλαιο του για ένα ακόμη χρόνο.
Ο Βεργώνης που είναι σαν το 'παλιό κρασί' όσο περνάει ο χρόνος η απόδοση του γίνεται ακόμη καλύτερη αν κρίνουμε από τις εμφανίσεις του μέσου της Βέροιας τα τελευταία χρόνια. Εμείς του ευχόμαστε να είναι καλά το παλικάρι, γιατί είναι σίγουρο ότι θα προσφέρει με όλες του τις δυνάμεις μια και παίζει πάντα, πάνω απ' όλα και για την φανέλα της Βέροιας.  Σε δηλώσεις στο site της ομάδες υποσχέθηκε να βοηθήσει με όλες του τις δυνάμεις να πετύχει η ομάδα τον στόχο της .  
Σε αναμονή είναι και η ανανέωση του Μπάμπη Παυλίδη , καθώς και του Δημήτρη Αμαραντίδη.  
Την Τετάρτη 3-6-2015 στις 4 μ.μ θα συζητηθεί η έφεση στην δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ μετά και την παρέμβαση του Λεβαδειακού. Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι, και η οριστική αθώωση της Βέροιας θα δρομολογήσει  αρκετές μεταγραφές που έχει ετοιμάσει το Δ.Σ της ΠΑΕ Βέροια. Τέλος σε 2-3 μέρες θα κλείσει και το θέμα του προπονητού με τον Βλάνταν Ίβιτς να συνεχίζει τις επαφές με τον Ζήση Βρύζα.
ΛΑΟΣ -ΕΕΠΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου