Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

ΗΜΑΘΙΑ ΣΠΟΡ - Iσοπαλία 2-2 για τη ΄βασίλισσα΄Ματσάρα στα Πηγάδια και ισοπαλία 2-2 για τη ΄βασίλισσα΄

Ματσάρα στα Πηγάδια και ισοπαλία 2-2 για τη ΄βασίλισσα΄

Ματς να το... πιεις στο ποτήρι διεξήχθη στα Πηγάδια, με τις Skoda Ξάνθη και Βέροια να προσφέρουν από κοινού πλούσιο θέαμα στο φίλαθλο κοινό (Λουτσέσκου και Γκρανέρο προσπάθησαν μέχρι τέλους να πάρουν το τρίποντο παίζοντας επιθετικά) και τελικά να παίρνουν από έναν βαθμό η κάθε μία με το τελικό 2-2.


Η αποβολή του Μπαξεβανίδη στο 30ο λεπτό ήταν το σημείο κλειδί στο να αλλάξει ο ρυθμός και να χορτάσει μπάλα ο κόσμος που παρακολούθησε το παιχνίδι, καθώς μέχρι το 60ο λεπτό είχαν σημειωθεί τέσσερα τέρματα!
Η Βέροια προηγήθηκε στην πρώτη της μεγάλη φάση με τον Μπεν, η Skoda Ξάνθη απάντησε αστραπιαία με τον Καπετάνο και έφερε τούμπα το ματς με τον Γούτα, με τον Καλτσά να έχει όμως τον τελευταίο λόγο και να φέρνει το ματς στην απόλυτη ισορροπία, που έμεινε μέχρι το φινάλε.
Η Βέροια έφυγε με βαθμό από μία έδρα όπου "υπέφεραν" πριν μερικές εβδομάδες ομάδες που βρίσκονται πολύ πιο ψηλά στη βαθμολογία από αυτήν, όπως ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός.

Βέροια (Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Ραούλ Μπράβο, Βέρτζος (64' Κάμπορα), Μπατιόν, Καλτσάς, Αμαραντίδης (38' Καλί (69' Όστοιτς)), Μπαργκάν, Παυλίδης, Μαλόν, Μπεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου