Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

ΗΜΑΘΙΑ ΣΠΟΡ - Τον βραζιλιάνο σπεσιαλίστα των φάουλ Νέτο απέκτησε η ΒέροιαΤον βραζιλιάνο σπεσιαλίστα των φάουλ Νέτο απέκτησε η Βέροια

Τον βραζιλιάνο σπεσιαλίστα των φάουλ Νέτο απέκτησε η Βέροια

Συνέχισε τη μεταγραφική της δραστηριότητα η Βέροια και απέκτησε τον άλλοτε άσο του Άρη Ντάρσι Νέτο! Ο 34χρονος επιθετικογενής μπακ είχε βρεθεί στο στόχαστρο της Βέροιας και το περασμένο καλοκαίρι, όμως, η μεταγραφή δεν είχε ολοκληρωθεί.
Τελικά, η ομάδα της Ημαθίας προσέγγισε τον Ντάρσι Νέτο και τον Ιανουάριο, καταφέρνοντας να τον κάνει δικό της όπως ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τρίτης. Μάλιστα ο Βραζιλιάνος άσος δήλωσε πως είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.
Ο Νέτο ξεκίνησε την καριέρα του από την Ιτουάνο, ενώ έχει αγωνιστεί σε Ατλέτικο Σοροκάμπα, Μποταφόγκο, Ίντερ ντε Λιμέιρα, Παρανά, Σάντος και Φλουμινένσε. Το 2007 ήρθε στην Ελλάδα και τον Άρη, μένοντας ως το 2012 καταγράφοντας 136 συμμετοχές και 13 τέρματα, τα περισσότερα από εκτελέσεις φάουλ.
Το 2012 επέστρεψε στη Μπάια της Βραζιλίας, με την οποία είχε 36 συμμετοχές και τρία γκολ. Από το τέλος της περασμένης σεζόν είχε μείνει ελεύθερος κι αναζητούσε ομάδα, με τη Βέροια εν τέλει να τον κάνει δικό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου