Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

ΗΜΑΘΙΑ ΣΠΟΡ - Τιμωρία με τρεις αγωνιστικές στον Ραούλ Μπράβο. 2-3 στοχευμένες οι μεταγραφέςΒαριά τιμωρία με τρεις αγωνιστικές στον Ραούλ Μπράβο. 2-3 στοχευμένες οι μεταγραφές

Βαριά τιμωρία με τρεις αγωνιστικές στον Ραούλ Μπράβο. 2-3 στοχευμένες οι μεταγραφές

Έξαλλοι είναι στην ΠΑΕ Βέροια με τη βαριά τιμωρία που επέβαλε η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ στον Ραούλ Μπράβο όταν δέχθηκε απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα στον τελευταίο αγώνα της ομάδας στην Κομοτηνή.
Η αποβολή ήταν πολύ αυστηρή και έγινε μετά από υπόδειξη του επόπτη για δυνατό μαρκάρισμα του παίκτη της Βέροιας σε αντίπαλο. Επειδή είδαμε σε επανάληψη τη φάση νομίζουμε ότι η απόφαση όχι μόνο ήταν αυστηρή όπως είπαμε αλλά προηγήθηκε φάουλ στον παίκτη της Βέροιας. Σύμφωνα με πληροφορίες η ΠΑΕ Βέροια θα κάνει έφεση με σκοπό να μειωθεί η ποινή του ποδοσφαιριστή της. Όμως για τον αγώνα του Σαββάτου θεωρείται δεδομένη η απουσία του Ισπανού άσσου και φυσικά είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για την άμυνα της ομάδας.
Αν αναλογισθούμε ότι για τον παραπάνω αγώνα έχει δηλωθεί να εκτίσει την  ποινή της μίας αγωνιστικής λόγο καρτών και ο Άγγελος Βέρτζος τότε ο προπονητής της ομάδας κ. Γκρανέρο δεν έχει άλλη επιλογή για το κέντρο της άμυνας από τους Καλί και Όστογιτς. Αναφορικά με τους τραυματίες ο Μπαλάφας δεν είναι έτοιμος  και ίωση έχει ο Αλέξης Βεργώνης. Πιστεύεται ότι μέχρι την Παρασκευή να έχει  κάνει κάποιες προπονήσεις και να τεθεί στην διάθεση του προπονητού του. 

Σύσκεψη για μεταγραφές 
Χθες αργά το βράδυ αναμενόταν από την Αθήνα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βέροια Θόδωρος Καρυπίδης ο οποίος θα συναντούσε τους συνεργάτες του και τους τεχνικούς της ομάδας για να συζητήσουν τρέχοντα θέματα. Φυσικά και θα γίνουν 2-3 μεταγραφές αφού εδώ και καιρό ο κ. Γκρανέρο ζητάει έναν δεξί οπισθοφύλακα και έναν επιτελικό χαφ. Έχουν προταθεί κάποιοι παίκτες αλλά δεν ικανοποιούν τον Ισπανό τεχνικό. Η Διοίκηση δεν βιάζεται και θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο ώστε να καταλήξει στις καλύτερες επιλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου