Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

ΗΜΑΘΙΑ ΣΠΟΡ - Σε οικογενειακό κλίμα η πίτα του ΦιλίππουΣε οικογενειακό κλίμα η πίτα του Φιλίππου

Σε οικογενειακό κλίμα η πίτα του Φιλίππου

Μέσα σε ένα ευχάριστο και άκρως οικογενειακό κλίμα παίκτες, διοίκηση και τεχνικό team του μπασκετικού Φιλίππου έκοψαν την Πέμπτη την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους.  
Η κοπή της πίτας πραγματοποιήθηκε στο περιθώριο της απογευματινής προπόνησης της ομάδας στην αίθουσα τύπου του ΔΑΚ Βικέλας Μακροχωρίου παρουσία του προέδρου του συλλόγου Γιώργου Τραπεζανλίδη.
Ο τελευταίος, αφού ευχήθηκε καλή χρονιά γεμάτη υγεία στην ομάδα και τους προπονητές, τους συνεχάρη για την μέχρι τώρα πορεία τους στο πολύ δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα και διατράνωσε την πίστη του ότι η ομάδα θα καταφέρει τον μεγάλο στόχο της για φέτος που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην Α2 Εθνική Κατηγορία. 
Τυχερός της βραδιάς αναδείχθηκε ο Τάσος Τραϊανός (φωτογραφία), στον οποίο έπεσε το φλουρί και κέρδισε το δώρο που αντιστοιχούσε.  Έτσι, η ομάδα πάει με ανεβασμένο το ηθικό στον κρίσιμο αγώνα του Σαββάτου κόντρα στο Παγκράτι, στον οποίο αναμένεται και πάλι ο φίλαθλος κόσμος του μπάσκετ της πόλης να δώσει το βροντερό και απαραίτητο παρών του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου