Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

ΗΜΑΘΙΑ ΣΠΟΡ - Έλυσε την συνεργασία της με τον Γιάννη Κερλίδη η Νάουσα!

Έλυσε την συνεργασία της με τον Γιάννη Κερλίδη η Νάουσα!Λίγα μόλις 24ωρα μετά την οριστικοποίηση της κατάκτησης του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ και της συμμετοχής του στα μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική κατηγορία, ο ΦΑΣ Νάουσα έλυσε την συνεργασία του με τον προπονητή Γιάννη Κερλίδη!!

Αυτό αποφασίστηκε έπειτα από συνάντηση που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας (04/04) μεταξύ του Ημαθιώτη προπονητή και της διοίκησης των «κυανόλευκων», την οποία εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Απόστολος Μπέκας, ο αντιπρόεδρος Γιώργος Μπέκας και ο γενικός αρχηγός Τάκης Γιαβάλκας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο λόγος της απομάκρυνσης του έμπειρου τεχνικού ήταν η μη ικανοποιητική αγωνιστική παρουσία της ομάδας, κυρίως στα κρίσιμα παιχνίδια, όπως στο ντέρμπι με την Ειρηνούπολη και στον τελικό κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, όπου οι «κυανόλευκοι» δεν κατάφεραν να κατακτήσουν το τρόπαιο.
Πλέον, η διοίκηση του ΦΑΣ βρίσκεται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του Γιάννη Κερλίδη και πιθανότατα μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας θα ανακοινώσει τον νέο τεχνικό ηγέτη της ομάδας, ο οποίος δεν θα κατάγεται από την Ημαθία.
Το θετικό είναι ότι ο καινούργιος προπονητής θα έχει αρκετό χρόνο μπροστά του μέχρι την έναρξη των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική (15/05), οπότε θα μπορέσει να κάνει μια μίνι προετοιμασία για να μάθει καλύτερα το υλικό της ομάδας.
Να σημειωθεί ότι τις προπονήσεις, μέχρι να προσληφθεί ο νέος τεχνικός των «κυανόλευκων», θα κάνει ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του Κερλίδη, Αντώνης Πολύζος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου