Κυριακή 3 Απριλίου 2016

ΗΜΑΘΙΑ ΣΠΟΡ - Πρωταθλήτρια η Νάουσα μετά το 0-0 στην ΑλεξάνδρειαΠρωταθλήτρια η Νάουσα μετά το 0-0 στην Αλεξάνδρεια

Πρωταθλήτρια η Νάουσα μετά το 0-0 στην Αλεξάνδρεια

Η Νάουσα είναι η φετινή πρωταθλήτρια της Α1 κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας. Με το ισόπαλο 0-0 στην Αλεξάνδρεια, πήρε τον βαθμό που χρειαζόταν και κατέκτησε τον τίτλο την ώρα που η Ειρηνούπολη κέρδιζε άνετα την Μελίκη με 2-4. Τώρα, η Νάουσα θα προετοιμαστεί για να διεκδικήσει την άνοδο στα μπαράζ που οδηγούν στη Γ' Εθνική.  Στην Α2 υποβιβάζεται η Μελίκη ενώ σε αναμονή θα παραμείνει η Χαρίεσσα περιμένοντας τα αποτελέσματα των μπαράζ.

Το ντέρμπι της Αλεξάνδρειας
Η ομάδα του Γιάννη Κερλίδη πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας και με διαφορά ενός βαθμού από τον ΑΣ Ειρηνούπολης κατέκτησε την πρώτη θέση. Παρά το άγχος, παρά τη νευρικότητα, οι «κυανόλευκοι» απέσπασαν τον βαθμό και από τη Δευτέρα ξεκινά η προετοιμασία 40 ημερών για την έναρξη των μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική, όπου θα τεθούν αντιμέτωποι με τον Αλμωπό Αριδαίας αλλά και τους πρωταθλητές Κιλκίς και Πέλλας.
Δείγμα της πίεσης και του μεγάλου άγχους για το σημερινό παιχνίδι, ήταν το απίστευτο ξέσπασμα των παικτών στο τέλος της αναμέτρησης! Ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο και παράγοντες έγιναν ένα κουβάρι, παράλληλα με τα χειροκροτήματα και τις επευφημίες από τους 200 περίπου φιλάθλους που ακολούθησαν την ομάδα στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας. -
Το παιχνίδι δεν αντέχει κριτικής καθώς ήταν ένα από τα πιο μέτρια ποιοτικά της φετινής σεζόν. Οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν χωρίς άγχος για το αποτέλεσμα αλλά με υψηλό το κίνητρο λόγω του αντιπάλου, ωστόσο πέρα από μια επικίνδυνη σέντρα του Γρηγοριάδη που δεν πρόλαβε εξ επαφής ο Λέκκας, δεν δημιούργησαν πρόβλημα στα καρέ του Ιωακειμίδη.
Από την άλλη πλευρά, οι «κυανόλευκοι» επιχείρησαν να κρατήσουν τη μπάλα, να ψάξουν μέσω συνεχούς passing game τους διαδρόμους για τα καρέ του Μυλωνά, ωστόσο δύο ήταν οι άκρως απειλητικές επισκέψεις στα καρέ του Μυλωνά, ο οποίος στη μία εξ αυτών έκανε την απόκρουση του αγώνα.
Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαρόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Καραγκιζόπουλο και Παπαδάκη.
Συνθέσεις
ΑΕ Αλεξάνδρειας : Μυλωνάς, Νικολόπουλος Γ., Γρηγοριάδης, Κούκλας Α., Πέικος, Τσιρίδης, Λίτσι, Κούκλας Π., Λέκκας (78′ Μπακιρτζής), Αναστάσης (88′ Παπακωνσταντίνου), Πέτκος
ΦΑΣ Νάουσα : Ιωακειμίδης, Ζούρκος, Περηφανόπουλος, Μουσικάκης, Ηλιάδης, Αβραμόπουλος, Μουρίκι, Λαμπριανίδης (88′ Συμπεθέρης), Καφές, Σαρηγιαννίδης, Παπατάνος (62′ Βλαχοδήμος Α.)
-
Αναλυτικά  τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής
:Αλεξάνδρεια - Νάουσα 0-0
Μακροχώρι - ΠΑΟΚ 2-3
Χαρίεσσα - Διαβατός 3-3
Κοπανός - Τρίκαλα 3-0
Ροδοχώρι - Άραχος 2-0
Μελίκη - Ειρηνούπολη 2-4
Αχιλλέας - Επισκοπή 1-1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου