Τρίτη, 19 Απριλίου 2016

ΗΜΑΘΙΑ ΣΠΟΡ - Ξεκίνημα για το πανελλήνιο σχολικό στο δημοτικό στάδιο

Ξεκίνημα για το πανελλήνιο σχολικό στο δημοτικό στάδιοΜέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και χρωμάτων πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης  του Σχολικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Λυκείων Ελλάδος και Κύπρου 2015-2016 το πρωί της Τρίτης στο δημοτικό στάδιο Βέροιας.
Την επίσημη έναρξη των αγώνων κήρυξε η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Σχολικών Αγώνων Ημαθίας (ΟΕΣΑ) Αναστασία Μαυρίδου. Η κ. Μαυρίδου καλωσόρισε τις αποστολές των μαθητών και μαθητριών, οι οποίοι κατάφεραν με σκληρή προσπάθεια να αγωνιστούν και να διακριθούν στην τελική φάση. Επίσης τόνισε την αξία του σχολικού αθλητισμού και τις αρχές της ευγενούς άμιλλας και του ευ αγωνίζεσθαι.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι κ.κ. Νηστικάκης Ιωάννης, ως εκπρόσωπος του υπουργείου Παιδείας και μέλος της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής, οι αντιδήμαρχοι Παιδείας Βέροιας, Σοφιανίδης Γεώργιος και Αθλητισμού και Νεολαίας Νάουσας Δάγκας Στέλιος, ο Ταγματάρχης Χατζηλευτέρης Χρήστος ως εκπρόσωπος της 1ης Μεραρχίας Πεζικού, ο Διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας Β. Ελλάδος, Κούγκας Διονύσιος, ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, Διαμαντόπουλος Διονύσιος, ο Σχολικός Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής, Μπουζιώτας Κωνσταντίνος και η Πρόεδρος της Κοινότητας Βέροιας Γκόγκα Ελένη.
Επίσης, ο Μορφωτικός Σύλλογος Κοπανού «Η Μίεζα» και η ομάδα «Κύκλος Ερατεινός» του εκπαιδευτικού Φυσικής Αγωγής και χοροδιδάσκαλου, Κελεπούρη Αντώνη δώσανε μία άλλη νότα με τις χορευτικές τους παραστάσεις.
Σήμερα στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας πραγματοποιήθηκαν 2 αγώνες αγοριών και άλλοι δύο κοριτσιών στο Μακροχώρι.
Η τελετή λήξης και η απονομή  θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη στις 2:30μμ στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου