Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Ο Γιώτης Τσαλουχίδης γενικός αρχηγός της ομάδας. Παίκτης της Βέροιας ο Στέφανος ΣιόντηςΟ Γιώτης Τσαλουχίδης γενικός αρχηγός της ομάδας. Παίκτης της Βέροιας ο Στέφανος Σιόντης

Ο Γιώτης Τσαλουχίδης γενικός αρχηγός της ομάδας. Παίκτης της Βέροιας ο Στέφανος Σιόντης

Η έναρξη συνεργασίας με τον Γιώτη Τσαλουχίδη ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ Βέροια. Η μεγάλη δόξα της “Βασίλισσας του Βορρά”, του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ελλάδος αναλαμβάνει τη θέση γενικού αρχηγού του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Παίκτης της Βέροιας ο Στέφανος Σιόντης

Τη φανέλα της “Βασίλισσας του Βορρά” θα φορέσει ξανά ο Στέφανος Σιόντης. Ο 27χρονος αμυντικός μέσος βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ όπου υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1 χρόνο. Αμέσως μετά ο ποδοσφαιριστής δήλωσε:
“Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα και με μεγάλη ικανοποίηση διαπιστώνω ότι η Βέροια μεγάλωσε τα τελευταία χρόνια. Έρχομαι έτοιμος να αγωνιστώ με στόχο να βοηθήσω την ομάδα. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη που μου δείξανε και την ευκαιρία που μου δίνουν να συνεχίσω να αγωνίζομαι σε υψηλό επίπεδο”.
Τα νέα της προπόνησης
Ασκήσεις ενδυνάμωσης είχε σήμερα το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της Βέροιας στο πρώτο μισό της απογευματινής προπόνησης στο Ταγαροχώρι. Στη συνέχεια, οι παίκτες που αγωνίστηκαν βασικοί στο παιχνίδι της Κυριακής, καθώς και όσοι ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας, γυμνάστηκαν με λιγότερη ένταση.
Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν με μπάλα και παιχνίδι τακτικής. Σε φουλ ρυθμούς προπονήθηκε ο νεοαποκτηθείς Ibrahim, ενώ και Kola ολοκληρώνει το ειδικό πρόγραμμα και εντάσσεται ξανά στις προπονήσεις. Ο Γεωργιάδης μέρα με τη μέρα πατάει καλύτερα μετά το πρόβλημα που αντιμετώπισε στον τετρακέφαλο, όπως επίσης και ο Jonathan που επανήλθε σήμερα με τρέξιμο. Την επόμενη εβδομάδα επιστρέφει και ο Cyril Kali καθώς η αποθεραπεία του ολοκληρώνεται και ο ποδοσφαιριστής δεν αντιμετωπίζει πλέον κανένα πρόβλημα.
Παραμένει εκτός προπονήσεων ο Παυλίδης που ταλαιπωρείται από οσφυοϊσχιαλγία, ενώ πρόβλημα με τις αμυγδαλές αντιμετωπίζει ο Γιαννούλης και δεν προπονήθηκε για προληπτικούς λόγους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου