Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Με στόχο τη νίκη στην πρεμιέρα η Βέροια υποδέχεται την Κυριακή τον ΠΑΣ ΓιάννεναΜε στόχο τη νίκη στην πρεμιέρα η Βέροια υποδέχεται την Κυριακή τον ΠΑΣ Γιάννενα

Με στόχο τη νίκη στην πρεμιέρα η Βέροια υποδέχεται την Κυριακή τον ΠΑΣ Γιάννενα

Όλα είναι έτοιμα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα που ξεκινάει αύριο  με τρία παιχνίδια . Η Βέροια που θα ολοκλήρωση το Σάββατο την προετοιμασία της είναι πανέτοιμη μετά από σκληρή προετοιμασία να πάρει την νίκη και τους τρεις βαθμούς απέναντι στην ισχυρή ομάδα του ΠΑΣ Γιάννενα σε ένα παιχνίδι που θα γίνει την Κυριακή στις 7.15 μ.μ στο Δημοτικό Στάδιο.
Ο προπονητής της Βέροιας κ. Γιώργος Γεωργιάδης έχει κάποιες απουσίες παικτών λόγο τραυματισμών αλλά με τις μεταγραφές που έγιναν η ομάδα αναμένεται να παραταχθεί πιο ενισχυμένη και από πέρσι.  Στην βασίλισσα του βορρά ήρθαν εγνωσμένης αξίας παίκτες ( Αμντούν, Μαγιέφσκι, Ενζεγκέλε , Νάστος, Κόλα, Γιουσούφ κ.α) που είναι σε θέση να κάνουν την διαφορά και η ομάδα να εξασφαλισθεί το συντομότερο την παραμονή ,και στην συνέχεια ότι καλύτερο.  Όλα αυτά έχουν ξεσηκώσει τους φιλάθλους της ομάδας που προμηθεύθηκαν άμεσα τα εισιτήρια διαρκείας και την Κυριακή θα σταθούν δίπλα στους παίκτες , την τεχνική ηγεσία και τον Πρόεδρο κ. Καρυπίδη που και φέτος 'έβαλε βαθιά το χέρι ' για να ενισχύσει την ομάδα με καλούς παίκτες. 
Τα προβλήματα είναι γνωστά αφού για λόγους τραυματισμού δεν υπολογίζονται για τον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος οι Παυλίδης, Γεωργιάδης , καθώς και οι Λόπεζ, και Καλί. Ανέτοιμος μετά τον τραυματισμό του είναι και ο Ρότζερς Κόλα. 
Το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής
Σάββατο 22 Αυγούστου
ΚΑΛΛΟΝΗ-ΗΡΑΚΛΗΣ (19:15)
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (19:15)
ΑΕΚ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (21:30)
Κυριακή 23 Αυγούστου
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (19:15)
ΒΕΡΟΙΑ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (19:15)
ΠΑΟΚ-ΞΑΝΘΗ (19:15)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (21:30)
Δευτέρα 24 Αυγούστου
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (21:30)

ΛΑΟΣ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου