Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

Στην Εθνική Χολέμπας, Βύντρα και Πέτσος - Οι επιλογές του Τσάνα

 Στην Εθνική Χολέμπας, Βύντρα και Πέτσος - Οι επιλογές του Τσάνα
Ο Κώστας Τσάνας ανακοίνωσε τις κλήσεις των Ελλήνων παικτών που αγωνίζονται στο εξωτερικό, ενόψει των δύο αναμετρήσεων για τα προκριματικά του EURO 2016 με αντιπάλους τη Φινλανδία εντός έδρας και τη Ρουμανία εκτός στις 4 και 7 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα.

Οι ποδοσφαιριστές στους οποίους απηύθυνε πρόσκληση ο κ. Τσάνας είναι οι Ορέστης Καρνέζης, Παναγιώτης Κονέ (Udinese Calcio), Βασίλης Τοροσίδης, Κώστας Μανωλάς (AS Roma), Βαγγέλης Μόρας (Hellas Verona FC), Παναγιώτης Ταχτσίδης (Genoa CFC), Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Borussia Dortmund), Κυριάκος Παπαδόπουλος, Κώστας Σταφυλίδης (Bayer Leverkuzen), Χοσέ Χολέμπας (Watford FC), Ανδρέας Σάμαρης, Κώστας Μήτρογλου (SL Benfica), Λουκάς Βύντρα (Hapoel Tel Aviv FC), Γιάννης Φετφατζίδης (Al Ahli SC, Jeddah), Θάνος Πέτσος (SK Rapid Wien).
Εκπληξη σαφέστατα αποτελεί η κλήση του τελευταίου, η επιστροφή του Λουκά Βύντρα αλλά και αυτή του Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος δεν είχε κληθεί στο ματς με τα Ν.Φερόε λόγω της συμπεριφοράς στην προετοιμασία του αγώνα με την Ουγγαρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου