Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2017

ΗΜΑΘΙΑ ΣΠΟΡ : Αγιασμός του ΦΑΣ Νάουσα για τη νέα αγωνιστική περίοδο

Αγιασμός του ΦΑΣ Νάουσα για τη νέα αγωνιστική περίοδοΜε ευχές για καλή πορεία και επιτυχίες τη νέα αγωνιστική περίοδο έγινε το απόγευμα της Παρασκευής στο δημοτικό στάδιο ο καθιερωμένος αγιασμός του ΦΑΣ Νάουσα από τον π. Νικόλαο, παρουσία της Διοίκησης του Συλλόγου, προπονητών, ποδοσφαιριστών και φίλων της ομάδας. Τον δήμο Νάουσας εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος Θόδωρος Καρανάτσιος και την Ε.Π.Σ. Ημαθίας ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Μπογιατζόγλου. 
 

Στη σύντομη ομιλία του ο πρόεδρος του ΦΑΣ Απόστολος Μπέκας, ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους. Για τη διοίκηση, είπε ότι θα είναι κοντά στην ομάδα, με το τεχνικό τιμ και τους φροντιστές να στηρίζουν τους ποδοσφαιριστές όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και ψυχολογικά. Απευθυνόμενος στους ποδοσφαιριστές, ευχήθηκε καλή αγωνιστική περίοδο, πάνω από όλα με υγεία, με πειθαρχία και αγωνιστικότητα, λέγοντας να είναι προσηλωμένοι στο έργο τους με «χαμηλά την μπάλα», σκυμμένο κεφάλι και πολλή δουλειά.
Στη συνέχεια μίλησε ο αντιδήμαρχος κ. Καρανάτσιος, ο οποίος ευχήθηκε καλή αγωνιστική χρονιά και μετέφερε τις ευχές του δημάρχου. Είπε ότι η δημοτική αρχή θα είναι δίπλα στην ομάδα και στην προσπάθειά της για επιτυχίες στο νέο πρωτάθλημα.
Μετά την τελετή του αγιασμού η ομάδα ακόλουθε το πρόγραμμα προπόνησης 

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή ο ΦΑΣ θα δώσει το πρώτο φιλικό αγώνα με την ομάδα του Εδεσσαϊκού στο δημ. στάδιο στις 6μμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου