Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Βέροια : Θετικά μηνύματα στο φιλικό 1-1 με Άρη

Θετικά μηνύματα η ΒΕΡΟΙΑ στο φιλικό 1-1 με ΆρηΗ ΒΕΡΟΙΑ ήρθε ισόπαλη στο πρώτο φιλικό της νέας περιόδου με σκορ 1-1 κόντρα στον Άρη, σε ένα παιχνίδι που έγινε στα Τρία Πέντε Πηγάδια και στο οποίο οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι.

Οι κυανέρυθροι με νέους σε ηλικία παίκτες και ανανεωμένο το ρόστερ τους κατά 95%, έδειξαν με τη σημερινή τους εμφάνιση απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, ότι έχει μέχρι στιγμής γίνει μία πολύ καλή επιλογή παικτών που ήρθαν στην ομάδα και ότι η δουλειά που γίνεται από τον Απόστολο Χαραλαμπίδη και τους συνεργάτες του στο βασικό στάδιο προετοιμασίας  θα αποδώσει καρπούς.
Κύριο χαρακτηριστικό των παικτών της «Βασίλισσας», που τα έδειξε μέχρι ένα βαθμό στο σημερινό φιλικό και πιστεύουμε ότι θα είναι το βασικό όπλο της στο πρωτάθλημα, είναι το συνεχές πρέσιγκ και τρέξιμο σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου, το γρήγορο ποδόσφαιρο, κυρίως στην κόντρα επίθεση.
Φυσικά φάνηκαν και κάποιες αδυναμίες, που εντοπίζονται κυρίως στα στημένα, αφού οι περισσότερες ευκαιρίες των αντιπάλων της προήλθαν από τέτοιες φάσεις. Όμως μην ξεχνάμε ότι γίνονται προσπάθειες για άλλες πέντε μεταγραφές, από τις οποίες οι τρεις θα είναι 11άδας.
Από τους παίκτες που αγωνίστηκαν πολύ καλά στοιχεία έδειξαν ο αμυντικός χαφ Λάσκαρης, που ήταν και ο κορυφαίος της ΒΕΡΟΙΑΣ στο παιχνίδι, o τερματοφύλακας Σοϊλεμέζογλου που έδειξε να διαθέτει φοβερά ρεφλέξ, αλλά και αντανακλαστικά, ο αριστερός στόπερ Τσοντάκης με γρήγορες και αποτελεσματικές επεμβάσεις, ο τεχνίτης και ταχύτατος δεξιός μεσοεπιθετικός Μπαστιάνος και ο σέντερ φορ Ρούνει, πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι, αλλά και με την μπάλα κάτω.
Ο ΑΓΩΝΑΣ
Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης που επέλεξε να παίξει στο α΄ημίχρονο με 4-2-3-1, ξεκίνησε με την εξής διάταξη: ο Σοιλεμέζογλου κάτω από τα δοκάρια, αριστερό μπακ ο Ουνγιαλίδης, δεξί ο Τσοντάκης  και οι Δαμιανάκης, Καψάλης στο κέντρο της άμυνας. Λάσκαρης και Δόρης στον άξονα, με τον Ιγνατίδη στην κορυφή και τριάδα από πίσω του τους  Μπαστιάνο, Ντόγο και Λίταινα σε ρόλο ελεύθερου.
Ο ΒΕΡΟΙΑ προηγήθηκε στο σκορ 42΄με γκολ του Μπαστιάνου με σουτ από το ύψος του πέναλτι και αφού προηγήθηκε ατομική ενέργεια και σουτ από τον Ντόγο, που κόντραρε σε αντίπαλο και κατέληξε στον σκόρερ. Πολύ πιο μροστά και συγκεκριμένα στο 6΄ο Άρης είχε δοκάρι το οποίο σημάδεψε με κεφαλιά ο Μουμίν
Στην επανάληψη η ΒΕΡΟΙΑ, παρατάχθηκε με τρεις στόπερ, αλλάζοντας το σύστημά της σε 3-5-2. Πραγματοποίησε σταδιακά πολλές αλλαγές, χωρίς όμως να χαλάσει η καλή εικόνα της από το α΄ημίχρονο. Οι πιτσιρικάδες από την Κ17 και Κ20, μαζί με τους νεοαποκτηθέντες έπαιξαν στα ίσα τους έμπειρους αντιπάλους τους, δημιούργησαν και έχασαν ευκαιρίες για να αυξήσουν το σκορ, με αποκορύφωμα το δοκάρι στο δυνατό σουτ του Ρούνει στο 75΄.
Τελικά, ισοφαρίστηκε στο 84′ με χτύπημα πέναλτι. Ο Τσιούχας ανέτρεψε τον Νέτο που κέρδισε το πέναλτι και το εκτέλεσε ο ίδιος εύστοχα, κάνοντας το τελικό 1-1.
Το παιχνίδι διηύθηνε με επιτυχία ο Καραντώνης, με βοηθούς τους Γιάντση, Κελεσίδη.
ΑΡΗΣ (Δ. Σπανός): Καντιμοίρης, Βαλεριάνος, Δεληζήσης, Μαραγκός, Μπούρμπος, Μουμίν Ιντζόγλου, Μπργκάν, Κάσσος, Λώττας, Καπνίδης.
Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαν από το 46′ οι Αναγνωστόπουλος, Τσουμάνης (58΄Πατσιαβούρας), Σόουζα, Τζανακάκης, Νέτο, Νίκιτς, Παυλίδης, Κλιγγόπουλος, Μιλούνοβιτς, Πασάς, Ντάγκρας.
ΒΕΡΟΙΑ (Απ. Χαραλαμπίδης): Σοϊλεμέζογλου (46΄Κουτογλίδης), Τσοντάκης (58΄Πατσιαβούρας), Δαμιανάκης ( 58΄Λαζόπουλος), Καψάλης (58΄Τσιούχας), Ουνγιαλίδης (58΄Τσιότρας), Δόρης (72΄Ράντζης), Λάσκαρης (83΄Μέξης), Ντόγος (46΄Σουλιώτης), Λίταινας (62΄Ζιγγιρίδης), Μπαστάνος (67΄Καραγιάννης), Ιγνατίδης (Ρούνει).

 www.kerkidasport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου