Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

ΗΜΑΘΙΑ ΣΠΟΡ - "Πράσινο" από την ΕΕΑ για τη Βέροια!


Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες  και δημοσιεύματα διαφόρων blog 'όπως του  γνωστού  δημοσιογράφου  Κυριάκου  Θωμαίδη αναφέρει ότι η ΕΕΑ άναψε "πράσινο' στην ομάδα της Βέροια η οποία μπορεί να συνεχίσει κανονικά στην Σούπερ Λίγκα.  Χαρακτηριστικά αναφέρει τα εξής. 

Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2016

"Πράσινο" ΕΕΑ σε Βέροια

 
ΏΡΑ 17.55

Δεν αντιμετωπίζει πλέον πρόβλημα η Βέροια.

Η ΕΕΑ ενέκρινε ουσιαστικά  το πιστοποιητικό συμμετοχής της ομάδας της Ημαθίας στο πρωτάθλημα. 
 
Επιβεβαίωση και από το Αθλητικό site σπορ24.
Ανατροπή δεδομένων για την Βέροια και την υπόθεση με τη μη έκδοσης πιστοποιητικού συμμετοχής από πλευράς της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. Συγκεκριμένα ο δικηγόρος της "βασίλισσας" Αργύρης Λίβας παρουσίασε στην ΕΕΑ οικονομικά στοιχεία του Κώστα Παπαδόπουλου και η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού φέρεται να ενέκρινε την μεταβίβαση του 90% των μετοχών από τον Θόδωρο Καρυπίδη.
Ανακοίνωση δεν έχει βγει ακόμα από την ΕΕΑ η οποία την προηγούμενη εβδομάδα είχε αποφασίσει να μην εκδώσει πιστοποιητικό συμμετοχής στην Βέροια. Τα δεδομένα όμως άλλαξαν τώρα και πλέον η ομάδα της Ημαθίας δεν κινδυνεύει με υποβιβασμό ή άλλη τιμωρία.
Το μόνο που απομένει είναι να επιβεβαιωθεί η είδηση με ανακοίνωση από ΕΕΑ που είναι πιθανόν να εκδοθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου