Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

ΗΜΑΘΙΑ ΣΠΟΡ - Βαριά ήττα 6-1 της Βέροιας στο Καραισκάκη από τον Ολυμπιακό

Μία δυνατή… προπόνηση έκανε ο Ολυμπιακός στο «Γ. Καραϊσκάκης» όπου διέλυσε με 6-1 τη Βέροια ενόψει του αγώνα του Europa League.

Καμία αντίσταση δεν βρήκε ο Ολυμπιακός απέναντι στη Βέροια (που πάλεψε μέχρι το πρώτο 25' λεπτό ), για το πρώτο του παιχνίδι στη φετινή σεζόν, φτάνοντας με άνετο τρόπο στη νίκη με 6-1 και μπαίνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στη φετινή σεζόν και τις εγχώριες διοργανώσεις.
Από τους πρωταγωνιστές για τους «ερυθρόλευκους» ήταν ο Ιντέγε ο οποίος στο 10’ έχασε μεγάλη ευκαιρία, ωστόσο πήρε το αίμα του πίσω στο 25’ όταν μετά από ασίστ του Μαρίν άνοιξε το σκορ.
Η συνέχεια, ήταν καταιγιστική για τους γηπεδούχους καθώς στο 27’ ο Σέμπα μετά από νέα ασίστ του Μαρίν έκανε το 2-0 και ένα λεπτό αργότερα ο Ελιουνούσι είχε δοκάρι. Ο τελευταίος βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα στο 41’ για να κάνει το 3-0 και να καθαρίσει το ματς.
Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, ο Μιλιβόγεβιτς έβαλε το όνομά του στη λίστα με τους σκόρερ κάνοντας το 4-0 με ωραίο σουτ. Στο 61’ ο Ιντέγε με το δεύτερό του προσωπικό τέρμα έκανε το 5-0 δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.
Η Βέροια αντέδρασε στο 75’ και μείωσε σε 5-1 με ωραίο σουτ, ωστόσο στο 89’ ο Ιντέγε ολοκλήρωσε το χατ-τρικ κάνοντας το 6-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πάουλο Μπέντο): Καπίνο, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα (59' Ρέτσος), Ντε λα Μπέγια, Καμπιάσο, Μιλοβόγιεβιτς, Σεμπά, Μαρίν (70' Καρντόσο), Ελιουνούσι (65' Πάρντο), Ιντέγε
ΒΕΡΟΙΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Λόπεθ, Μαραγκός, Χαροντάκης (46' Ναβαλόβσκι), Μαλόν, Μελίσσης, Παπαδόπουλος, Μπαλάφας, Σαρπόνγκ (46' Άρσε), Σισίνιο (77' Βίτι), Τόνι Κάλβο, Καπετάνος
Γκολ: 25', 61', 89' Ιντέγε, 27' Σεμπά, 41' Ελιουνούσι, 49' Μιλιβόγιεβιτς / 74' Καπετάνος
Κάρτες: 10' Μαραγκός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου