Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

ΗΜΑΘΙΑ ΣΠΟΡ - ΄Μπαμ΄ Νάουσας με Κώστα Καπετάνο!΄Μπαμ΄ Νάουσας με Κώστα Καπετάνο!

΄Μπαμ΄ Νάουσας με Κώστα Καπετάνο!
Τον έμπειρο Κώστα Καπετάνο απόκτησε η ομάδα της Νάουσας καθώς ενόψει του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής. Μια σπουδαία προσθήκη για την ομάδα, που της δίνει πόντους στην προσπάθεια της νέας περιόδου.

Ο Καπετάνος γεννήθηκε το 1984. Έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες Α΄ και Β΄ Εθνικής. Έχει ύψος 1,76 μ. και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Είναι αδερφός του Παντελή Καπετάνου. Το 2003 μεταγράφηκε στον Ηρακλή, όπου και έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό. Την σεζόν 2007-08 μεταγράφηκε στον Πανιώνιο και την επόμενη σεζόν στην Κέρκυρα (Β΄ εθνική).
Το πρώτο μισό της σεζόν 2009-10 αγωνίστηκε στον Πανθρακικό και τον επόμενο ενάμιση χρόνο στον Ολυμπιακό Βόλου (αρχικά στη Β΄ και στη συνέχεια στην Α΄ εθνική). Το καλοκαίρι του 2011 συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη. Το 2013 επέστρεψε στον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ την περίοδο που πέρασε αγωνίστηκε με τα χρώματα της ΑΕ Καραϊσκάκης στη Γ΄ Εθνική.
Είναι η τρίτη μεταγραφή του ΦΑΣ, μετά την απόκτηση του 19χρονου πλάγιου μπακ Γιώργου Αγγελίδη από τον Πανσερραικό και του 20χρονου κεντρικού αμυντικού Τρύφωνα Κασμερίδη από την Καλαμάτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου