Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2016

ΗΜΑΘΙΑ ΣΠΟΡ - Στα 3-5 Πηγάδια η Βέροια για το α΄ στάδιο της προετοιμασίας. Το Σάββατο με Ξάνθη το πρώτο φιλικόΣτα 3-5 Πηγάδια η Βέροια για το α΄ στάδιο της προετοιμασίας. Το Σάββατο με Ξάνθη το πρώτο φιλικό

Στα 3-5 Πηγάδια η Βέροια για το α΄ στάδιο της προετοιμασίας. Το Σάββατο με Ξάνθη το πρώτο φιλικό

Στα 3-5 Πηγάδια βρίσκεται ήδη η ομάδα της Βέροιας, προκειμένου να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Η «Βασίλισσα του Βορρά» θα παραμείνει στο αθλητικό κέντρο του Βερμίου μέχρι τις 22 Ιουλίου (η βάση της θα είναι το «Νάουσα Resort»).

Ο Αλέκος Βοσνιάδης συμπεριέλαβε στην αποστολή 25 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής: Καντιμοίρης, Lopez Perez, Βενετικίδης, Σιαφαρίκας, Malon Aragones, Asigba, Μαραγκός, Kali, Μελίσσης, Navalovski, Bertucci, Ράδης, Τσιότρας, Τούφας, Μπαλάφας, Χαροντάκης, Παπαγεωργίου, Calvo Arandes, Alba, Παπαδόπουλος, Μαυριάς, Λαζόπουλος, Ναυρινιάδης, Μεληκιώτης και Ξόμπλιος.  Εκτός αποστολής οι Καρακώστας και Βασιλειάδης που έκαναν προσφυγή μαζί με τον Μάνο, γι αυτό πήγε στην προετοιμασία ο 16χρονος ταλαντούχος τερματοφύλακας Βενετικίδης.  
Να σημειωθεί ότι οριστικοποιήθηκε και η διεξαγωγή του πρώτου φιλικού για τη Βέροια, η οποία θα αντιμετωπίσει το ερχόμενο Σάββατο 16/7 τη Skoda Ξάνθη στο Δημοτικό Στάδιο στις 19:00 (μετά την ολοκλήρωση του αγώνα η αποστολή της ομάδας θα επιστρέψει στα Τρία-Πέντε Πηγάδια). Τα υπόλοιπα φιλικά της βασίλισσας του βορρά είναι την Τρίτη 19-7 θα υποδεχθεί την Κέρκυρα στο Δημοτικό στάδιο και πάλι και την Κυριακή 31-7 θα παίξει με τον Απόλλων Σμύρνης . Θα γίνει η ρεβάνς με την Ξάνθη στις 6 Αυγούστου και η ρεβάνς με την Κέρκυρα στις 13 Αυγούστου . Υπάρχει ένα κενό όπου η ομάδα ψάχνει ένα ακόμη φιλικό ανάμεσα από 20-7 έως και 30-7.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου