Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

ΗΜΑΘΙΑ ΣΠΟΡ - Γιώργος Λαναρής " Όταν δεν είσαι συγκεντρωμένος η μπάλα σε τιμωρεί"Γιώργος Λαναρής " Όταν δεν είσαι συγκεντρωμένος η μπάλα σε τιμωρεί"

Γιώργος Λαναρής " Όταν δεν είσαι συγκεντρωμένος η μπάλα σε τιμωρεί"

Μια στιγμή αδράνειας στοίχισε στην Βέροια την ήττα στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά, σύμφωνα με τον υπηρεσιακό τεχνικό της ομάδας

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της Βέροιας κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Πλατανιά στα Περιβόλια παρουσιάστηκε ο Γιώργος Λαναρής, που ωστόσο επεσήμανε πως η ομάδα του τιμωρήθηκε σε μια στιγμή αδράνειας στο πρώτο 45λεπτο.
«Ήρθαμε σήμερα εδώ ξέροντας ότι ο Πλατανιάς παίζει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι γι’ αυτόν. Όπως επίσης και για μας ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, αλλά ως γηπεδούχος είχε το περισσότερο άγχος. Στο α’ ημίχρονο είπα στους παίκτες να είναι 100% συγκεντρωμένοι. Σε μια φάση αδρανήσαμε και δεχτήκαμε το γκολ κι όταν δεν είσαι συγκεντρωμένος, η μπάλα τιμωρεί. Στο β’ ημίχρονο είπαμε ότι δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, υπάρχει αρκετός χρόνος για να μπορέσουμε να βάλουμε ένα γκολ. Πιστεύω ότι το β’ ημίχρονο μας ανήκει, ήμασταν πολύ καλύτεροι από τον Πλατανιά. Δημιουργήσαμε τις φάσεις, δυστυχώς δεν μπορέσουμε να σκοράρουμε κι έτσι ήρθε αυτό το αποτέλεσμα που είναι στενάχωρο για μας, αλλά σίγουρα τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα» ανέφερε αρχικά ο υπηρεσιακός τεχνικός της «βασίλισσας του Βορρά».
Ερωτηθείς για το αν η Βέροια χρειαστεί περισσότερους από 40 βαθμούς για να σωθεί, απάντησε: «Πιστεύω ότι το αυριανό παιχνίδι του Εργοτέλη με τον Πανθρακικό θα κρίνει πολλά». Όσο για το αν η απουσία προπονητή επηρέασε αρνητικά τους παίκτες, σημείωσε: «Όχι. Αυτό νομίζω μέσα στο γήπεδο δεν φάνηκε καθόλου. Σίγουρα, ένας προπονητής επηρεάζει την κατάσταση αλλά τα παιδιά έδειξαν από χθες το βράδυ που φύγαμε από τη Βέροια έναν επαγγελματισμό, ήταν σοβαροί όπως και μέσα στο γήπεδο. Νομίζω ότι δεν επηρεαστήκαμε απ’ αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου