Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

ΗΜΑΘΙΑ ΣΠΟΡ - Φιλικό με Πολωνία για την Εθνική τον Ιούνιο στο Γκντασκ

 Φιλικό με Πολωνία για την Εθνική τον Ιούνιο στο Γκντασκ
Στο Γκντασκ θα βρεθεί η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου στις 16 Ιουνίου όπου θα αγωνιστεί σε φιλική αναμέτρηση με την αντίστοιχη της Πολωνίας, όπως αποφάσισε η ΕΠΟ μετά από σχετική πρόσκληση της πολωνικής ομοσπονδίας.

Στις 13 Ιουνίου, η Ελλάδα θα φιλοξενηθεί στα Ν.Φερόε για την 6η αγωνιστική της προκριματικής σειράς του EURO 2016 και από εκεί θα ταξιδέψει απευθείας για το μεγάλο λιμάνι της Πολωνίας όπου θα δώσει το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν. Παράλληλα αυτό θα είναι και το πρώτο φιλικό επί εποχής Σέρχιο Μαρκαριάν αφού ο Ουρουγουανός τεχνικός κατόπιν συνεννόησης με τον Γιώργο Καραγκούνη είχε αναβάλλει το ματς με τη Λετονία πριν από το κρίσιμο ματς με τους Ούγγρους.
Η ΕΠΟ παράλληλα έκανε δεκτό το αίτημα του ιδρύματος «Make a wish» για τη διεξαγωγή φιλικού ποδοσφαιρικού αγώνα μετά της Εθνικής Ανδρών 2004 και ομάδας παλαιμάχων του ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί για φιλανθρωπικό σκοπό στο γήπεδο «Τούμπας» στις 13 Μαϊου. Τα έσοδα του αγώνα θα δοθούν στο ογκολογικό τμήμα του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου