Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Πλησιάζει η ώρα της μεγάλης μάχης για την Εθνική – Τα πλάνα του Σκίμπε κόντρα στο Βέλγιο

Φωτογραφία: IntimeΣτην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου για την αναμέτρηση με το Βέλγιο ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ο Μίκαελ Σκίμπε δείχνει να έχει ήδη καταλήξει στο βασικό κορμό της 11άδας.

Το κλίμα είναι εξαιρετικό στις τάξεις της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου, ο Μίκαελ Σκίμπε δηλώνει συγκρατημένα αισιόδοξος αναγνωρίζοντας πως το Βέλγιο συγκαταλέγεται στις καλύτερες ομάδες του κόσμου και οι διεθνείς μας εμφανίζονται έτοιμοι για να διεκδικήσουν τις όποιες πιθανότητες τους αναλογούν.
Ο αγώνας με το Βέλγιο στις Βρυξέλλες στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι ο πιο δύσκολος που καλείται να δώσει η Ελλάδα στον μαραθώνιο με προορισμό το Μουντιάλ της Ρωσίας.
Η μάχη κάτω από δοκάρια θα δοθεί ανάμεσα σε Γλύκο και Καπίνο αφού ο Καρνέζης είναι τραυματίας, με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ να έχει ένα προβάδισμα.
Στην άμυνα απουσιάζει ο Κυριάκος Παπαδόπουλος λόγω τιμωρίας και η τετράδα θα αποτελείται λογικά από τους Τοροσίδη, Παπασταθόπουλο, Μανωλά και Σταφυλίδη εκτός και αν ο Σκίμπε επιλέξει σύστημα με τρεις, οπότε δίπλα στους Παπασταθόπουλο και Μανωλά θα προστεθεί ο Τζαβέλλας.
Στη μεσαία γραμμή, φανέλα βασικού αναμένεται να πάρει ο Ζέκα με τον Σάμαρη και τον Μανιάτη να τον πλασιώνουν ενώ στην επίθεση θα αγωνιστούν λογικά οι Μάνταλος, Φορτούνης και Μήτρογλου.

Πηγή:   iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου