Κυριακή, 26 Ιουνίου 2016

ΗΜΑΘΙΑ ΣΠΟΡ - Στο ποδι 3-5 Πηγάδια και Κουτσούφλιανη για τη διακοπή ρεύματος στις ώρες αιχμής του Vermio Soccer Festival


Αναστάτωση και αγανάκτηση στα 3-5 Πηγάδια και την Κουτσούφλιανη λόγω προγραμματισμένης διακοπής ρεύματος το πρωί της Κυριακής (10-1) για αντικατάσταση παλιού δικτύου. Τις μέρες αυτές στην περιοχή είναι στο φόρτε του το διεθνές τουρνουά ακαδημιών Vermio Soccer Festival, με περισσότερους από 1.500 επισκέπτες, ακόμη και μία ομάδα από τις ΗΠΑ.
Η διακοπή ρεύματος ανατρέπει τους σχεδιασμούς των επιχειρήσεων (λειτουργία του εναέριου αναβατήρα στο χιονοδρομικό για τη μετάβαση των τουριστών στην κορυφή του κέντρου αλλά και των αθλητών της ποδηλατικής διαδρομής κ.ά.). Με αίτημά τους προς τη ΔΕΔΔΗΕ οι επιχειρηματίες της περιοχής ζητούν την αναστολή των κυριακάτικων εργασιών της επιχείρησης στην περιοχή, αφού οι οικονομικές συνέπειες θα είναι δυσβάσταχτες και η δυσφήμιση της περιοχής τεράστια.
Σ.σ.: Θεωρούμε ότι καλό θα είναι η ΔΕΔΔΗΕ να εξετάσει όλες τις πιθανότητες για να ικανοποιήσει το αίτημα των επιχειρηματιών. Είναι πολύ λίγες οι ευκαιρίες ανάπτυξης και μεροκάματου στους καιρούς που ζούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου