Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

ΗΜΑΘΙΑ ΣΠΟΡ - Δημήτρης Ελευθερόπουλος "Πήραμε ένα πολύτιμο βαθμό από έναν φορμαρισμένο αντίπαλο" Δημήτρης Ελευθερόπουλος "Πήραμε ένα πολύτιμο βαθμό από έναν φορμαρισμένο αντίπαλο"

Δημήτρης Ελευθερόπουλος "Πήραμε ένα πολύτιμο βαθμό από έναν φορμαρισμένο αντίπαλο"Στη συνέντευξη Τύπου μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο προπονητής της Βέροιας  Δημήτρης Ελευθερόπουλος δήλωσε τα εξής:
«Για μας ήταν ένας πολύ σημαντικός βαθμός για να συνεχίσουμε μετά τη νίκη επί της Καλλονής. Παίξαμε κόντρα σε έναν Ατρόμητο που είναι σε πολύ καλή κατάσταση αυτή την περίοδο. Εμείς είμαστε σε ένα μεταβατικό στάδιο καθώς οι παίκτες πρέπει να αφομοιώσουν τα νέα χαρακτηριστικά.
Στο α' ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, αλλά στο β' ημίχρονο βελτιωθήκαμε και χάσαμε κάποιες αντεπιθέσεις που βγάλαμε σε υπεραριθμία. Έχασε, όμως, και ο Ατρόμητος κάποιες πολύ καλές ευκαιρίες που κατάφερε να τις «βγάλει» ο Καντιμοίρης.
Συνεχίζουμε θέλοντας να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την παραμονή που μας φορτώνει περισσότερο άγχος. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Ατρόμητο για τα τελευταία πολύ καλά αποτελέσματα που έφερε στους τελευταίους αγώνες».
www.laos-epea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου