Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2015

Γιορτή της κολυμβητικής ακαδημίας ΄Νάουσα΄Η γιορτή της κολυμβητικής ακαδημίας ΄Νάουσα΄

Η γιορτή της κολυμβητικής ακαδημίας ΄Νάουσα΄

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή από την Κολυμβητική Ακαδημία «ΝΑΟΥΣΑ» η καθιερωμένη γιορτή έναρξης της νέας κολυμβητικής περιόδου, στο κατάμεστο από γονείς, φίλους και μέλη του συλλόγου Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας. Η εκδήλωση συμπεριελάμβανε ανασκόπηση της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου, παρουσίαση του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου, βραβεύσεις αθλητών και πολλά παιχνίδια και εκπλήξεις για τους μικρούς μας αθλητές.

Βραβεύτηκαν οι αθλητές: Ταχυδρομίδου Δέσποινα, Δημούλα Ευγενία, Νούση Ναυσικά, Γεωργογιάννης Νίκος, Λαφάρα Αφροδίτη, Πλουμπίδου Ανθή και Γιαννακίδου Αφροδίτη του αγωνιστικού τμήματος, Λαφτσίδου Κατερίνα, Ιωαννίδης Σπύρος, Εξηντάρας Στέργιος, Σιπητάνου Αναστασία, Χαριάδου Δώρα, Μουρατίδης Χρήστος, Αντωνίου Ζωή, Ρώσιος Παναγιώτης, Δεληχρήστος Βασίλης του προαγωνιστικού τμήματος και Γιαλαμάς Δημήτρης του τμήματος Water Polo που διακρίθηκαν την περασμένη κολυμβητική περίοδο. Από το τμήμα εκμάθησης ενηλίκων βραβεύτηκαν οι Γκιόρσος Αργύρης και Τσιώτης Δημήτρης για τη συμμετοχή τους σε δύο  διοργανώσεις αγώνων ανοικτής θαλάσσης.
Τη γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους, η πρώην Γ.Γ. Αθλητισμού κ. Κ. Γιαννακίδου, ο πρώην δήμαρχος Νάουσας κ. Αν. Καραμπατζός και ο Διευθυντής 3ου Γυμνασίου Νάουσας κ. Ν. Κύρου.
Το Δ.Σ. της Κ. Α. «ΝΑΟΥΣΑ», τα μέλη και οι αθλητές του συλλόγου ευχαριστούν ιδιαίτερα τους πολλούς εθελοντές για τη βοήθειά τους καθώς και τον Δήμο Νάουσας για την παραχώρηση του χώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου