Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Μέσα σε ένα οικογενειακό περιβάλλον, στον πολυχώρο του BOWLING, ο Α.Ο.Ρ.Γ. ΒΕΡΟΙΑΣ

Η βασιλόπιτα του ΑΟΡΓ
Μέσα σε ένα οικογενειακό περιβάλλον, στον πολυχώρο του BOWLING, ο Α.Ο.Ρ.Γ. ΒΕΡΟΙΑΣ έκοψε τη βασιλόπιτά του. Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Ευθύμιος Χωματάς έκοψε τη βασιλόπιτα των αθλητριών και των προπονητριών και ευχήθηκε υγεία, αγάπη και πολλές επιτυχίες για το 2014 σ’ αυτές, καθώς και στους γονείς των αθλητριών.

Τυχερή της βραδιάς ήταν η προπονήτρια Μαρία Ιλίεβα.
Η Γ. Γραμματέας του  συλλόγου και μέλος του Δ.Σ. της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε., κ. Σοφία Παπαδοπούλου έκοψε τη βασιλόπιτα του Δ.Σ. και των γονέων των αθλητριών. Τυχερή αυτής της βραδιάς ήταν η μητέρας νέας αθλήτριας από το τμήμα Αλεξάνδρειας του Α.Ο.Ρ.Γ. ΒΕΡΟΙΑΣ.
Ο σύλλογος που είχε πέρσι τεράστιες επιτυχίες:
α) Καλύτερος σύλλογος ρυθμικής γυμναστικής στη Βόρεια Ελλάδα.
β) Δεύτερος καλύτερος σύλλογος Ρ.Γ. στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα.
γ) Τρίτος καλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα.
δ) Καλύτερη ομάδα παγκορασίδων στην Ελλάδα
ε) Δεύτερη καλύτερη παγκορασίδα αθλήτρια στην Ελλάδα.
Στ) Έξι  ομαδικά μετάλλια και είκοσι ατομικά στη Β’-Δ’ περιφέρεια, μπορεί και φέτος να επαναλάβει ανάλογες επιτυχίες και να προβάλει το όνομα της πόλης μας θετικά στο πανελλήνιο.
Πολλοί γονείς νέων αθλητριών ήταν παρόντες στην εκδήλωση, συζήτησαν και ενημερώθηκαν από τα μέλη του Δ.Σ.  για αγωνιστικά θέματα και ένοιωσαν ικανοποίηση που βρίσκονται σ’ έναν σύλλογο με επιτυχίες και ήθος. 
Αυτές όμως που το χάρηκαν περισσότερο ήταν οι αθλήτριες, αφού μπόρεσαν να παίξουν πολλά παιχνίδια στον κατάλληλο και πανέμορφο χώρο του πολυχώρου του BOWLING και να ξεφύγουν για λίγο από τη σκληρή δουλειά  που απαιτεί το άθλημα της ρυθμικής γυμναστικής. 
Εν όψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς που αρχίζει το Φεβρουάριο με φιλικούς αγώνες, ευχόμαστε στις αθλήτριες, τις προπονήτριες και το Δ.Σ. του Α.Ο.Ρ.Γ. Βέροιας πολλές επιτυχίες και να μας ξανακάνουν περήφανους και το 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου