Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Την διαιτησία του Κυριακάτικου αγώνα στην Κύμη καταγγέλει με ανακοίνωσή της η διοίκηση των Λευκαδίων

 
Την διαιτησία του Κυριακάτικου αγώνα στην Κύμη καταγγέλει με ανακοίνωσή της η διοίκηση των Λευκαδίων. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει:
"Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Σ Λευκαδίων καταγγέλλει ως δόλιο, και εγκληματικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο το διαιτητικό τρίδυμο Κρητικού, Κόκκαλη, Τριάντου,από τον σύνδεσμο διαιτητών Θεσσαλίας, το οποίο κυριολεκτικά «χειρούργησε» την ομάδα μας στον εκτός έδρας αγώνα μας με την Κύμη, την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014, με αποτέλεσμα να διαμορφώσει το άδικο τελικό αποτέλεσμα εναντίον μας.
Οι κύριοι αυτοί καθ΄ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού έσπρωχναν με τα σφυρίγματα τους την Κύμη, μοιράζοντας αφειδώς και αναιτίως κίτρινες κάρτες στους παίκτες της ομάδας μας, αντί των παικτών της Κύμης, που αγωνίζονταν δυνατά, έως αντιαθλητικά.
Το αποκορύφωμα της άθλιας διαιτησίας τους ήταν η αποβολή στο 94ο λεπτό του αγώνα του ποδοσφαιριστή μας Ντίνου Έξαρχου. Εις επήκοον του προέδρου της ομάδας μας κ. Γιάννη Καλαϊτζίδη και του αρχηγού ποδοσφαιριστή μας Μάκη Μισαηλίδη ο κ. Κρητικός δήλωσε ότι έδωσε την κόκκινη κάρτα στον Έξαρχο για να …προφυλάξει, άκουσον, άκουσον, την αποστολή των Λευκαδίων από τους φιλάθλους της Κύμης, ενώ μας τόνισε ότι αν δεν έδινε την κόκκινη κάρτα δεν θα φεύγαμε ζωντανοί από το γήπεδο! Παρά την προτροπή όμως ,τόσο του κ. Καλαϊτζίδη, όσο και του κ. Μισαηλίδη, προς τον κ. Κρητικό να γράψει την , κατά φαντασία, αιτιολογία της αποβολής του ποδοσφαιριστή μας, αυτός εποίησε την νήσσαν και έγραψε στο φύλο αγώνα απροσχημάτιστα ψεύδη".
Καλούμε την επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΟ και προσωπικά τον Ημαθιώτη πρόεδρο της κ. Καραμελίδη να προστατέψει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τις ομάδες της Ημαθίας, αλλά και της Μακεδονίας από τέτοιου είδους διαιτητικά «χειρουργεία» και να στείλει τον Κρητικό, Κόκκαλη και Τριάντο στο σπίτι τους.
Κατανοούμε ότι η Ημαθία δεν έχει ούτε κυβερνητικούς εκπροσώπους και υπουργούς, όπως αυτοί που εκλέγονται στην Εύβοια, στην Στερεά Ελλάδα και την Αθήνα.
Το μόνο που ζητάμε είναι ισονομία από την ΕΠΟ. Αν δεν μπορεί να το πράξει ας ανακηρύττει από την αρχή του πρωταθλήματος τον πρωταθλητή της αρεσκείας της, για να μην εκτίθεται κιόλας, με τέτοιες διαιτησίες.
Περιμένουμε τις άμεσες ενέργειες του κ. Καραμελίδη. Οφείλει να συνειδητοποιήσει ότι πρέπει να προστατέψει το ποδόσφαιρο, το οποίο πρέπει να παίζεται στους αγωνιστικούς χώρους και όχι στα «σαλόνια» και τις «παράγκες» των Αθηνών.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου