Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας
Συνεχίστηκαν οι αγώνες το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στις κατηγορίες που συμμετέχουν τα τμήματα της ΑΕΠ- Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας. Συγκεκριμένα:


Ήττα για την ΑΕΠ
Θύελλα Στενημάχου -  ΑΕΠ: 1-0
Εικόνα παιχνιδιού: Οι παίκτες της ΑΕΠ προσπάθησαν, έτρεξαν, δημιούργησαν ευκαιρίες αλλά δεν τα κατάφεραν στην τελική τους προσπάθεια στο δύσκολο αγωνιστικό χώρο της Στενημάχου.  Έτσι, η Θύελλα σε μια από τις λίγες ευκαιρίες που έκανε κατάφερε να σκοράρει κερδίζοντας τρεις βαθμούς.
Σύνθεση ΑΕΠ: Οβεζίκογλου, Κιατικίδης, Μιχαηλίδης, Παναγιωτίδης, Νταμοτσίδης, Γαλάνης, Γκαλαίτσης, Σιούτης, Γαβριηλίδης, Κουτσιαμπασόπουλος, Γκέλος.
Επόμενο παιχνίδι: Την Κυριακή η ΑΕΠ αγωνίζεται στο αθλητικό κέντρο Ράχης με τη Δόξα Νάουσας.

Νίκη για την Ακαδημία Βέροιας
Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας – «ΓΑΣ» Κοπανού: 3-1
Εικόνα παιχνιδιού: Σημαντικό βήμα για τη σωτηρία πέτυχαν οι νεαροί παίκτες της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας κερδίζοντας με 3-1 την ομάδα του Κοπανού. Οι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας αφού ξεπέρασαν το αρχικό 20λεπτο του αγώνα με πολύ άγχος- αφού βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 0-1- βρήκαν ρυθμό και με ωραίους συνδυασμούς ξεπέρασαν το βαρύ αγωνιστικό χώρο  κέρδισαν δίκαια. Το πιο σπουδαίο ανάμεσα σε δυο ομάδες που βρίσκονται βαθμολογικά σε δύσκολο σημείο είναι ότι οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων αγωνίστηκαν για τη νίκη σε καθαρά αθλητικά πλαίσια.
Σύνθεση Ακαδημίας: Βελέντζας, Γκιουλέκας, (46’ Δρόσος), Παπαδόπουλος Χρ., Κουιρουκίδης, Τρούπκος, ΚαραπεΪδης, Μανουσαρίδης, (80’ Μπέζατ),  Μπεκιαρίδης, Μπέσιος,  Γαβριηλίδης, Τσαλουχίδης. 
Επόμενο παιχνίδι: την Κυριακή 9/2 η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας αγωνίζεται στο γήπεδο Λαζοχωρίου με το Μακεδόνα.

Παιδικό τμήμα και Τμήματα υποδομής
Δεν έγινε τελικά το προηγούμενο Σάββατο το προγραμματισμένο τουρνουά με την ΕΑΠ και τη «Μακεδονία» Νάουσας, αφού οι δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή ανάγκασε τους υπεύθυνους των ομάδων να ακυρώσουν τα παιχνίδια.
Παιδικό τμήμα: Το επόμενο Σάββατο 8/2 οι παίδες της Ακαδημίας αγωνίζονται εκτός έδρας με τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας.

Τμήματα υποδομής
Επόμενο παιχνίδι: Το επόμενο Σάββατο 8/2 τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας αγωνίζονται με τον Φίλιππο Μελίκης στο γήπεδο της Μελίκης.
Οι νεαροί παίκτες να βρίσκονται: Στα γραφεία του Συλλόγου και στις στάσεις της πόλης: στις 9.30’ π.μ.
Στο γήπεδο Μελίκης: 10.30’ π.μ. 
Έναρξη αγώνων: 11.00’ π.μ.
Επιστροφή: 13.45’ μ.μ
Στολή: πράσινη και φόρμες.
Σε περίπτωση κακοκαιρίας παρακαλούνται οι γονείς να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Συλλόγου στο τηλέφωνο 23310 74040 την Παρασκευή τις ώρες 18.00’ – 21.00’.
LAOS - EPEA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου