Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

...Για το θαύμα σήμερα στο Ηράκλειο με Εργοτέλη η Βέροια

Για το θαύμα σήμερα στο Ηράκλειο με Εργοτέλη η Βέροια
Απο χθες το απόγευμα βρίσκεται στο Ηράκλειο η αποστολή της Βέροιας εν όψει του σημερινού αγώνα με τον Εργοτέλη, στα πλαίσια της εμβόλιμης αγωνιστικής λόγω προετοιμασίας της Εθνικής για το Μουντιάλ της Βραζιλίας. 

Η Βέροια που παρά την καλή της απόδοση και τις πολλές χαμένες ευκαιρίες δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Πανθρακικό, κατεβαίνει σήμερα με στόχο να πετύχει το θαύμα και να πάρει την ρεβάνς της ήττας με 0-1 του πρώτου γύρου στο Καυτατζόγλειο απο τους γηπεδούχους Κρητικούς. 
Αν τη βοηθήσει λίγο και η τύχη και βρεθεί απέναντι σε μία ποίο δίκαιη  διαιτησία τότε δεν είναι και ακατόρθωτο το αποτέλεσμα που επιζητεί. 
Ο προπονητές της Βέροιας κ. Ντόστανιτς που πολλές φορές μίλησε κολακευτικά για τους παίκτες του περιμένει σήμερα να παίξουν σωστά και παλικαρίσια και να φύγουν με το τρίποντο απο το Ηράκλειο. 
Δεν έχει στην αποστολή τους Αμαραντίδη τιμωρημένος και με τον Ολυμπιακό το Σάββατο ενώ ανέτοιμος είναι ο Αποστολόπουλος.  
Όλοι οι άλλοι είναι στην διάθεση του και κατά πάσα πιθανότητα θα ξεκινήσει σήμερα με τους Καντιμοίρη, δεξιά ο Γεωργιάδης αριστερά ο Βέρτζος στο κέντρο της άμυνας οι Μπάρμπας και Όστογιτς. Στην μεσαία γραμμή οι Παυλίδης Ζεζίνιο, Τράπ, Καλτσάς και στην επίθεση οι Μπέν με τον Γκονσάλβες ( η Μπαργκάν )..Δεν αποκλείεται να παίξει απο την αρχή ο Μπαργκάν και να μην ξεκινήσει στα χαφ ο Καλτσάς την θέση του οποίου μπορεί να καλύψει ο Μπέν. 
Την αποστολή συμπληρώνουν και οι Λόπεζ, Τζιμογιάννης, Σισοκό, Κομόλοφ, Μάνος, Βεργώνης, Σιόντης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου